Ez lehet koronavírus?
Figyelt kérdés
Pár napja kicsit görcsöl a hasam, enyhe hasmenésem volt, valamint egy kicsit el van dugulva az orrom. Kicsit fáradékonyabb is vagyok, bár ez nálam gyakran előfordult eddig is.2020. dec. 17. 11:05
1/5 anonim válasza:
Betegségek szezonja van ilyenkor télen. Sokféle betegségek terjednek.
Szerintem nem koronavírus ez.
2/5 anonim válasza:
Lehet. De nem biztos. Talán enyhe lefolyású, vagy valami teljesen más vírus.
3/5 anonim válasza:
Szia. Én tegnap előtt jártam még a sürgősségit.. Orrdugulas, szag elvesztése, hőemelkedés, fáradékonyság, torokfájás és még az asztmám is belobbant úgy hogy nem kaptam levegőt. Mindkét tesztem negatív, én sem vagyok korona vírusos. Ne aggódj, ne gondolj a legroszabbra, jobbulást!
5/5 anonim válasza:
A koronavírus tünetei:Az újfajta koronavírus okozta megbetegedés leggyakrabban enyhe tünetekkel jár, láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság jelentkezhetnek. Ritkábban súlyos kórforma alakulhat ki, ami tüdőgyulladással, heveny légzési elégtelenséggel, vagy akár szepszissel (vérmérgezés), keringési vagy több szervi elégtelenséggel járhat. Azoknál a betegeknél alakul ki gyakrabban súlyos, akár életveszélyes állapot, akik valamilyen krónikus alapbetegségben (magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegség, cukorbetegség, májbetegség, légzőszervi betegség, daganatos betegség)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!