Mi lehet ez? Ugye nem lesz komoly bajom?
Ugye nem valószínű, hogy komoly bajom van? Sajnos hajlamos vagyok néha bebeszélni magamnak betegségket.
Tegnapelőtt elkezdett fájni a hasam ülés közben. De se hányinger, se semmi más. Este is fájt, már ülni nem volt jó, rázott a hideg, valószínűleg lázam is lehetett, vagy hőemelkedésem, mert égett a szemem.
Tegnap kicsit gyengébb voltam, meg karácsonyfa díszítés közben is fájt, tehát már állva is, meg egyszer hasmenésem is volt. De semmi több.
Ma is fáj, de a székletem normális volt. És tegnapelőtt óta sok bélgázom van, de az egész probléma rohamokban jelentkezik.
Általában ülve kezd fájni a hasam, főleg alul vagy az egész, de egyértelműen a beleim, tehát nem nőgyógyászati gond, meg nem is most fog megjönni.
Amikor fáj, az az a fajta fájdalom, mint amikor hasmenésed lesz, de az csak egyszer volt, ilyenkor mindig fingorászok, felállok járkálni, és az sokat segít.
És nem tudom összefüggésbe hozni semmivel. Tehát nem befolyásolja hogy ettem-e vagy hogy mozgok-e.
Vettem be egy kalmopirynt (bocs ha nem jól írom) tegnap.
Ugye ez csak valami kis vírus és nem leszek beteg egész karácsonykor? Szerintetek?
16l
A kalmopiryn sok mindenre jó, de hasfájásra még nem hallottam. :)
Elég sok vírus kering, elkaphattál valamit, de lehet, hogy ettél valamit, ami ezt okozza. Majd elmúlik. Reméljük.
De mért nem a szüleiddel beszélsz az egészségügyi problémáidról? Mért idegenekkel?
Vírusfertőzés. Mégis mi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!