Rosszul eltávolított szemölcs? Lehet belőle komoly bajom?
Figyelt kérdés
A fenekem felett ahol még éppen összeér a két part kijött egy nagyobb szemölcs tavasszal. Igazából nem tudom milyen szemölcs,sajnos lehet HPV is mivel közel van a nemiszervhez,talán véletlen szétkentem borotválkozás közben.
elkezdtem kezelni tyúkszemirtó ecsetelővel,azt mondták két nap alatt leszárítja.
Pontosan két napja kezeltem amikor ma véletlen belekaptam és a fele fájdalommentesen lejött.
Nem akartam félbehagyni ezért erőszakkal leszedtem. Kicsit fájt és vérzett. Nagy nehezen leszedtem,talán félig,a közepében valami fehér apró pöttyök voltak,valami kicsi fekete is,meg nagyon büdös volt.
Nem tudom most mit csináljak,félbehagytam fogalmam sincs mit kezdjek már vele így,merjem e még kezelni vagy menjek vele orvoshoz.
nov. 23. 03:32
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Már csak fertőtleníteni tudod és talán elmúlik, jobb lesz, de 1 hét alatt ha nem rendeződik, még mindig vérzik, sebes, stb. akkor sebészeten mutasd meg.
2/2 anonim válasza:
Orvos látta egyáltalán? Ha így néz ki és ilyen büdös a belseje, az valószínűleg egy ciszta volt. Nem értem, minek estél neki egy random kencével, ha azt se tudod, mi az... valószínűleg ez többet árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!