Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Torokmandula eltávolítása...

Torokmandula eltávolítása miatt érdeklödöm?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly ilyen tájt kb tettem ki egy kérdést ugyan ezzel a témával kapcsolatban, viszont ott nem tudom , számomra kézzel fogható választ nem kaptam.

Ezért meg próbálkozom vele újra, szeretném a torok manduláim ki szedetni a picsába, jön a kérdés , miért ? Azért mert azt vettem észre hogy évről évre mindig egy kicsivel nagyobb , gyermek koromban nagyon sokszor volt tüszös mandula gyulladásom , de ott valamiért nem jött szoba a kiszedése, de meg mondom az őszintét , nagyon zavar, nem mindig minden egyes alkalommal , de van amikor sokszor nagyobbacska mandula kövek keletkeznek rajta , ami olyan helyen jön elő , hogy fáj fáj, de tűrhető, pár napja be kaptam egy betegséget , ami fogjuk rá, begyullasztotta, de mire eljutottam orvoshoz ,addigra mintha nem is lett volna semmi. Be mentem a fül-orr-gégére , igazából gyógyszereknek kívül megint nem kaptam érdemleges választ.

Felkerestem már a háziorvosom egy párszor hogy , ki szeretném szedetni, de gyógyszerrel haza küldtek. Tanácstalan vagyok , mert tudom hogy ott van , és hátráltat, melyik irányba kellene lépnem szerintetek ?

És biztos vagyok a döntésemben, hogy meg akarok tőlük szabadulni

Előre is köszi a válaszokat! Kellemes karácsonyi ünnepeket!

dec. 23. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha fül-orr-gégész szerint nem indokolt, akkor nem az. Ha nagyon akarod menj el magánba, pár százezerért kiszedik.
dec. 23. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Keress másik fül orr gégészt. Én is mentem többhöz, mire azt mondta az egyik, hogy szedessem ki. Bár a kórházban még nem voltam, ahol a végleges döntést meghozzák, hogy mehet e a műtét. Nekem évente ötször gyullad be, nekem is vannak kövek szinte állandóan. Nekem is duzzadt az egyik oldalon.
jan. 14. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
2. vagyok, azóta én túl vagyok a műtéten :) több orvost is kérdezz meg, az egyik tuti megállapítja, hogy ki kell venni. Először nekem is azzal jöttek, hogy védelmi szerv... Aha, hát annak tényleg az, akinek jól működik. Az enyém nem.
febr. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!