Ha daganatos beteg lennél, kemo, és sugárterápiát kapnál, és kihullana a hajad, te hagynád kopaszon, vagy parókát használnál?
Én élném ezeket a mindenféle színű parókákat. Váltogatnám a kéket, lilát, zöldet, feketét, barnát, szőkét:D mondjuk én most is azt csinálom, csak simán festékkel.
Amúgy valószínűleg úgy az egyszerűbb, kényelmesebb ha simán kopaszon hagyják, azért csinálja. Szegények így is rottyon vannak, semmi energiájuk, az összes pénzüket a felépülésükre költik. Nem feltétlen van ereje, ideje, energiája még arra is hogy mindig tip top külsőt varázsoljon magának. Nem prioritás. Meg amúgy nem feltétlenül okoz ez egy belső szorongást, van aki ezzel békében van, nem zavarja.
"De akkor sem igazán értem, hogy miért fontos mindenkinek tudnia, hogy rákos beteg?"
Lehet, hogy lelkileg könnyebb neki nem titkolni és nem valamilyen rejtegetnivaló, szégyenletes stigmaként kezelni. Ha én lennék rákos, valószínűleg én sem bújdosnék vele, hanem felvállalnám és lesz.rnám, hogy kinek tetszik/nem tetszik hogy beteg vagyok.
#1 Egyetértek és szerintem én is vennék egy valag parókát, mindenféle színűt és stílusút :) De titkot én sem csinálnék a betegségemből csak azért, hogy másoknak ne okozzak ezzel kellemetlen perceket. Ilyenkor szerintem mások véleménye a legutolsó dolog, amivel foglalkozik az ember.
(2-es voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!