Visszatérő herpeszre bevált valakinek valami?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 09:50
1/4 anonim válasza:
Ha kijön a herpeszem, akkor én itthon Aciclovir krémmel, munkában Richtofit krémmel kenem folyamatosan (az egyik fehér, a másik átlátszó). Általában 2-3 nap alatt így eltűnik, és nem fáj. Nekem elég nagy szokott kijönni, ráadásul elég gyakran sajnos.
Herpesz elmúlta után mindig fogkefét cserélek.
2/4 anonim válasza:
Lizin tabletta szedése vált be, gyorsítja is a gyógyulást, de úgy vettem észre ha kiakar jönni úgy is kijön. Esetleg aloe vera növényből letörni egy kicsit és a levével kenni a hólyagos területet, de ha neked 2-3 nap alatt amúgy is elmúlik, ráadásul úgy, ha nagy is, akkor beváltak a kenőcsök is amit írtál. Irigyellek, nekem ha kijön, akkor az minimum 8-10 nap.
3/4 anonim válasza:
#1 Jaj, most látom neked válaszoltam, azt hittem a kérdező írta, bocsi.😅
4/4 A kérdező kommentje:
Vettem Aciclovirt, talán az a legjobb :)
2021. jan. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!