Már két éve visszatérő probléma a a repedés. Az orvosok sem tudtak még segíteni. Valakinek valami bevált módszer?
Amióta óvszer nélkül vagyunk együtt a barátommal, szinte minden 3. alkalommal megreped a hüvelyem felett bőr, és borzasztóan fáj. Utána legalább 3-4 nap kell, hogy rendbe jöjjön, mert addig ha hozzáérek, akkor is nagyon fáj. Pár hete láttam, hogy már nem csak meggyógyul és eltűnik, hanem néhány még mindig látszik más színűen gyógyulás után is.
Mostanában viszont sokkal lassabban gyógyul, mint eddig. Olyan, mintha mélyebb is lenne. Utoljára 5 napja voltunk együtt, de még mindig eléggé fáj, és látszik.
Az orvosok még több síkosítót ajánlottak csak, de hiába használunk akármennyit, sőt már zsírosabbakat is vettem, hátha a víz alapú a gond, de az sem vált be, akkor is megrepedek. És az idővel sem lehetne az, hogy túl sokáig csináljuk, mert egy szupergyors 10 perces után is néha már szenvedni tudok, hogy fáj...
Járt valaki hasonlóképpen? Tudtok valamit javasolni, hogy ne legyen ilyen gond?
L20
Pasi vagyok, nagyobb (vastagabb) mérettel rendelkezem.
Jártam (2 lánnyal is) a Te cipődben, idővel elmúlik a dolog. Mármint egyszercsak azon kapod majd magad, hogy nem fogsz berepedni.
Nekünk egyébként anno az egyik lánnyal a kutyapóz vált be a legjobban. Bár nálunk érdekes, hogy óvszerrel is hasonló volt a gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!