Itt már bevált valakinek a candida diéta? Főként gombás fertőzésre illetve visszatérésére gondolok.
Figyelt kérdés
2018. okt. 4. 16:28
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve a mellem és a fenekem nem lesz kisebb tőle?
2018. okt. 4. 16:31
2/8 anonim válasza:
Kisebb lesz, mert nagyon le lehet fogyni tőle. Fiamnál csináltunk egyszer pár hónapig egy ilyen diétát, amikor előjött nála az allergiás asztma, azon végülis segített, de rengeteget fogyott.
3/8 A kérdező kommentje:
Ahj de már én ebből a kettőből nagyon nem szeretnék kisebbet. Nem kivitelezhető valahogy?
2018. okt. 4. 16:37
4/8 A kérdező kommentje:
*kár
2018. okt. 4. 16:37
5/8 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést. Mi számít jobban: hogy ne térjen vissza a candida és ne legyen viszkető kellemetlen érzés havonta vagy hogy megtartsd a melled és a segged méretét? Egyébként első körben a nőgyógyászt ajánlom mert lehet hogy pl a fogamzásgátlód nem kompatibilis vagy más szervi elváltozásod van, vagy akármi.
6/8 anonim válasza:
Sajnos olyan szigorú a diéta és ráadásul a teljes cukor megvonás, kenyér, süti, stb., hogy elkerülhetetlen a fogyás, márpedig ha fogysz, akkor ebből a kettőből is.
7/8 A kérdező kommentje:
És ha két hónapig csinálom akkor kb mennyit? Látványosan vagy csak nagyon minimálisat fogyok ott is?
2018. okt. 4. 16:47
8/8 anonim válasza:
Ki tudja, mindenkinél máshogy indul be a fogyás és nem mindenki fogy mindenhol egyenletesen, én speciel amikor előjött a refluxom és szinte semmit nem tudtam enni, 2 hónap alatt 10 kilót fogytam, iszonyú ronda csontváz lettem és gyűrött bőrű, szerencsére amikor jobban lettem, vissza tudtam szedni kb felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!