Visszatérő hüvely gombára nektek bevált a candida diéta?
Az orvos fogja megoldani.
Klion helyileg+ciprinol.
Biztzos, hogy a stressz hozza ki?
1: Nem a párodtól kapod vissza?
2: Ez nem egészségügyi kérdés?
Nem szedsz esetleg fogamzás gátlót ?
Én régen attól estem folyton vissza miután abbahagytam is néha előjött ,viszont ami nekem teljesen megszüntette az a cukor és fehér liszt elhagyása . Sokkal jobban érzem magam tőle és a gomba is teljesen megszűnt . Plusz amit használok néha az az ezüst kolloid és a lapacho tea .ezek gomba gyilkosok ,nálam tuti módszer volt és évek óta semmi gomba azóta :)
Nem szedek fogamzásgsgátlót. Mától elhagyom a cukrot, lisztet, bár most sem teszek cukrot teába, kávéba. Grapefruit mag cseppet fogom még elkezdeni, jó ötlet a la paco is vírusokra bevált, bár csak pár napig ihatom mert babát szeretnénk.
Köszi a válaszokat!
Amúgy is csak kúra szerűen lenne javasolt a tea .nem tudom ha babát akarsz mizu vele de ha rosszat tennél vele akkor persze ,mellőzd :) a grapefruit mag csepp is jó .
Probiotikumokat is szedhetsz néha ,azzal is csak jót teszel magadnak és rosszat a gombának :) a cukrot úgy értettem amúgy hogy se cukros üdítő se cukros peksüti , édesség főleg . Nekem nehéz volt eleinte de úgy voltam vele hogy ha nagyon megkívántam akkor vettem olyan édességeket amiket cukorbetegek is fogyaszthatnak,édesítőszer vagy hozzáadott cukor menteseket . Én nyírfa cukrot használok ,drága de nekem megérte hogy nem kell a hajam tépnem a gomba miatt . 2 havonta előjött régen és elég kellemetlen volt :/
Igen, szedem a protexi balance-t.
Nagyon köszönöm az utolsónak a kedves tanácsokat. Megfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!