Hogyan ne öljem meg magam?
Már lassan 10 éve:gyerekkorom óta depressziós vagyok. Már egy ideje szedek rá gyógyszert és járok is pszichológushoz. Sokszor,, vagyis inkább mostanában (utóbbi 3 hónapban) folyamatosan arra gondolok hogy megöljem magam.... Az utóbbi évek során lenyomozhatatlan fájdalmas tünetekkel küzdök aminek látszólag semmi szervi oka nincs és annyira de annyira fáj hogy bármit megtennék hogy elmúljon. Attól félek hogy előbb utóbb ha jönnek ezek a fájdalmak öngyilkos leszek. A barátnőm nemrég hagyott el de előtte több évig játszadozott velem..
És én hagytam... Úgy érzem hamarosan öngyilkos leszek mert nem tudom ezt az életet folytatni tovább... Már semmi nem okoz örömet... Semmi, és semmire sem vagyok jó és így biztosan nem fogok jövőre leérettségizni... Kérlek segítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!