Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öljem meg magam? Már tényleg...

Öljem meg magam? Már tényleg elegem van de valami visszatart. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Veleszületett mentális és enyhén tesfi beteg vagyok, nem vagyok képes normális életet élni és mindenhol bántanak. Sokkal jobb lenne ha halott lennék, de anyukámnak hatalmas fájdalmat okoznék ezzel és ezt nem akarom, mit tegyek, mert nekem itt egyre rosszabb úgy érzem ezt a világot nem nekem találták ki! Vajon feldolgozná valaha? hogy tudnám elérni hogy ne viselje meg annyira?

23/N

2019. júl. 5. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszichológus?
2019. júl. 6. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne tedd! Próbálj egy saját kis közösséget, baráti társaságot kialakítani, ahol elfogadnak. Ha a családod is elfogad akkor ne akard elvenni az életed.
2019. júl. 6. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Anyukád csak nem bánt, ő nem tud segíteni? Ahol meg bántanak, azt a helyet hagyd ott minél előbb. A világot senkinek sem találták ki, olyan, amilyen, ebből kell kihozni a maximumot. Neked ehhez most nagyon is kéne egy pszichiáter/pszichológus.
2019. júl. 6. 00:33
 4/5 Phoney ***** válasza:
70%

Az öngyilkosságot soha nem kell eldönteni. Akinek tényleg az a legjobb, az megteszi akár akaratán kívül is. A többi tévedés.

Amúgy nem, nem tudná feldolgozni. Talán már azt sem, hogy meghaltál, de akinek megöli magát a gyereke, az egész életében együtt él vele, hogy megbukott emberként, szülőként. "Annyit tudtam adni a gyerekemnek, hogy felnőve inkább megölte magát." Ezen nem is nagyon van mit feldolgozni.

2019. júl. 6. 08:58
 5/5 anonim válasza:
Becsüld meg édesanyád. Nekem már sajnos nem él. Én is sokszor elég mély állapotba kerülök, de nem éri meg. 23/N
2019. júl. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!