Mit tegyek hogy ne öljem meg magam?
Szóval jobb meg se próbálni és meghalni tudatlanul? Azt még megértem ha azért akarnád megölni magad mert el van rontva az életed de nekem ebből nem az jött le. Hidd el mindenki parázik ettől én is de eddig mindenki megoldotta valahogy. Csak tanulni kell és nem lesz nehéz a suli.
Miért lenne jobb a halál utáni dolgot előbb megélni? Bármiben is hiszel szerintem nem azért élünk hogy meghaljunk hanem azért halunk meg hogy éljünk. Szóval fel a fejjel előtted az élet és még annyi jó vár rád ha ki tudod használni a lehetőségeidet.
Lehetséges, hogy a depresszió valamelyik formája alakult ki nálad. Ez egyáltalán nem ciki, viszont érdemes tudatosítani magadban, hogy ez egy betegség - ráadásul gyógyítható. És mint minden betegséggel, ezzel is orvoshoz kell fordulni.
A saját gyógyulásod érdekében menj el a legközelebbi pszichiátriai szakrendelésre, és kérj orvosi segítséget. Ha öngyilkossági gondolataid vannak, akkor ajánlott azonnal elmenni a pszichiátriai osztályra, mert rendelési időn kívül is van ügyelet. Hidd, el segíteni fognak. (Nekem volt már pár ilyen.)
Én is voltam depressziós, viszonylag sokszor, tini koromtól kezdődően. Már nagyon sok éve teljesen gyógyult vagyok. A betegségemmel kapcsolatban utólag két dolgot bántam meg:
1. hogy fiatalon nem fordultam hamarabb orvoshoz, és
2. hogy nem minden esetben szedtem rendesen a gyógyszert.
Szóval menj orvoshoz, és tegyél meg mindent a gyógyulásod és a boldogulásod érdekében. :)
31/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!