Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi van akkor, ha olyan rosszul...

Mi van akkor, ha olyan rosszul vagyok, hogy nem tudok lemenni a tesztes mentőhöz (Covid, panel)?

Figyelt kérdés

Most épp jobban vagyok, de pl tegnap délután nem tudtam volna lemenni. Folyamatos erős hasmenésem volt és lázam. Ilyenkor mi van?

Biztos, hogy Covid, mert a párom tesztje már pozitív. Ő is beteg.

2020. dec. 13. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beöltözve felmennek hozzád,és elvégzik a tesztet.
2020. dec. 13. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Elvileg ki kell hogy menjenek hozzád tesztelni, csak annak kell bemenni aki elég jól van (és tud saját autóval vagy gyalog menni). Legalábbis én így tudom. Ha már meg van beszélve hogy mész, akkor szólj nekik hogy nem bírsz elmenni otthonról, ha még nem, akkor úgyis kérdezni fogják.

Jobbulást!

2020. dec. 13. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, utolsó, hogy panel 3. emeletről nem bírok lemenni a tesztes autóhoz.
2020. dec. 13. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, felcsengetnek. A kaputelefonig csak el tudsz vonszolódni, ahol közlöd , igen rosszul vagy. Majd az ajtót is ki tudod nyitni.
2020. dec. 13. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy nem jönnek fel. De ha feljönnek, akkor jó.
2020. dec. 13. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvostanhallgatóként covid teszteltem az elmúlt hetekben, mindenkihez szó nélkül felmentem a panelban mert nekem így gyorsabban ment, mint várni, ameddig lejön egy-egy beteg, de mindenki másképp csinálja. Mindenképpen vagy telefonálni fognak előtte (a teszt napján biztosan kapsz egy hivast a mentőktől), vagy a kapucsengőn felcsengetnek, ekkor nyugodtan jelezd, hogy nem tudsz lemenni.
2020. dec. 13. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

(2-es vagyok)

Ja bocsánat, hozzám alapból bejött a lakásba aki jött tesztelni, azért is értelmeztem rosszul a kérdést.

2020. dec. 13. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!