Covid: lesz-e valaha régi a szaglásom?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok és november elején valószínűleg elkaptam a vírust. 2 hétig nagyon szarul voltam, alacsony láz, influenzaszerű hátfájás, gyengeség, izzadás éjjel, stb. és természetesen a szaglás elvesztése (pedig nem is voltak taknyos). 3 hét után már kezdtem szagokat érezni, de azóta eltelt még 3 hét és még mindig nem tökéletes a szaglásom. Visszanyerem valaha a szaglásomat? Vagy már mindig csak ilyen marad?2020. dec. 12. 12:34
11/15 anonim válasza:
Miota tart ez nalatok? Nalam lassan 9 honapja
12/15 anonim válasza:
nekem 7 hónapja, s egyre rosszabb :(
13/15 anonim válasza:
Probald ki azt, hogy megfogsz egy tusfürdöt amit regen hasznaltal es emlekszel milyen az illata. Szagolgasd es közben erösen gondolj az emlekeidben levo illatra.Es egyszercsak megerzed. Es ugyanezt mas dolgokkal is.Az illatot erezzuk nem az orrunkkal van baj hanem az agyunkkal. Emlekekböl visszatudjuk hozni es ezt kell gyakorolni honapokig, es akkor elvileg teljesen visszajön a szaglas. Ezt nevezik szagtreningnek, es illoolajokkal ajanljak
14/15 anonim válasza:
Nekem november elején ment el a szaglásom/ízlelésem covid miatt. Karácsonyra kb 30-50 %-osan visszajött, aztán február óta fokozatosan ismét elment... Ízeket szinte egyáltalán nem érzek azóta sem (7 hónapja). Szagok közül kb 2-3 dolgot épphogy (szegfűszeg, gáz).
Nekem is torzult a szaglásom. A jó illatot nem érzem (kivéve az öblítőt, azt büdösnek érzem), a rossz illatot pedig édes illatnak érzem. Szóval, ha a férjem körül mézédes a levegő akkor menekülök.😀😀😀 Most vettem egy orrcseppet (mert orrpolipom van) + egy szaglástréning csomagot 5 ezerért. Ti próbáltátok már az utóbbit?
15/15 anonim válasza:
testszagot én is édesízű szagnak érzem , nektek ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!