Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid: lesz-e valaha régi a...

Covid: lesz-e valaha régi a szaglásom?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok és november elején valószínűleg elkaptam a vírust. 2 hétig nagyon szarul voltam, alacsony láz, influenzaszerű hátfájás, gyengeség, izzadás éjjel, stb. és természetesen a szaglás elvesztése (pedig nem is voltak taknyos). 3 hét után már kezdtem szagokat érezni, de azóta eltelt még 3 hét és még mindig nem tökéletes a szaglásom. Visszanyerem valaha a szaglásomat? Vagy már mindig csak ilyen marad?

2020. dec. 12. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sem tökéletes azóta, de az ízeket sem erzem ugyanúgy azóta, sztem ez már igy marad.
2020. dec. 12. 12:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember óta nem jött vissza nekem rendesen. Valamit érzek, valamit nem. Emellett most parozmiám lett 1 hete, vagyis undorító íze és szaga van dolgoknak. Innen nézve én örülnék, ha szimplán csak nem éreznék. Ettől függetlenül reménykedek, hátha visszajön egyszer teljesen.
2020. dec. 12. 12:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a legtöbb embernek néhány hónap után legkésőbb visszajön az ízérzékelése és a szaglása. De nem mindenkinek. A te esetedben még simán visszajöhet.
2020. dec. 12. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én is érzek más szagokat, reggel ilyen füstös szagot,meg hamar hozzászok az orrom az illatokhoz, van amikor csak az elején érzem, s nemis olyan intenzív mint régen
2020. dec. 13. 12:16
 5/15 anonim válasza:
100%
Nekem hála isten egy hét alatt vissza jött. :)
2020. dec. 13. 15:56
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Sziasztok! Én augusztus végén lettem koronas szerintem. Sokáig nem éreztem egyáltalán szagokat - 2-3 hónap - most egy ideje az erősebb parfümöket, szagokat érezgetem, plusz amit egyikőtök írt, a füstös budos szag.. Ez főleg akkor jó ha kinyitok egy doboz kaját : egyből elmegy az étvágyam..🤦‍♀️ remélem visszatér a szaglásom, hiányzik. Meg ez a szinte állandó szag az orromban szörnyű, megőrülök tőle.
2020. dec. 14. 18:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem par het alatt visszajott de nem a regi. Drukkolok hogy visszajojjon
2020. dec. 14. 22:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem szept 1-en ment el a szaglasom. Sokaig semmi de egy honapja kb gumi szaga van mindennek.Ma a reggeli fott tojasnak is gumi szaga volt, nem ia birtam megenni.szerintem szakadozik fol es azert lett intenzivebb.Hagymat forralok vizben es gozolok egy hetig az allitolag kitisztit es azert lett intenzivebb a gumiszag szerintem. Hamarosan kiderul.
2020. dec. 20. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Na nekem közben még mindig semmi. Vanni van, de mindennek más lett az illata/szaga. Régi kedvenc illatok hiányoznak, a többi nem érdekelne. :/
2021. máj. 12. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
igen, nekem is más szag van mindennek
2021. máj. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!