Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit gondoltok, megszűnik...

Mit gondoltok, megszűnik valaha a szájmaszk kötelező használata, vagy ezeket örökké hordanunk kell?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 10:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell majd örökké.
2020. máj. 21. 10:33
 2/30 anonim ***** válasza:
30%

Senki nem hordaná örökké.

A sok agyhalott már most is úgy nyavalyog miatta mintha valami kínzóeszköz lenne ami minden levegővételnél pofán csapja.

Nem értem miért nem fogják fel hogy ez a saját érdekük is és a társadalmunké. És ha mindenki betartaná előbb le is vehetnénk.

2020. máj. 21. 10:39
 3/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell örökké, de ha beteg leszel, ajánlott, hogy ne fertőzz össze másokat.
2020. máj. 21. 10:41
 4/30 anonim ***** válasza:
36%
Sőt, még az után is. Az, hogy mennyire ártalmas, hogy mennyire legyengíti az immunrendszert és emiatt lesz majd erősebb a második hullám, el sem jut az emberek tudatáig.
2020. máj. 21. 10:47
 5/30 anonim ***** válasza:
35%

Remélem hogy nem kell örökké hordani, mert az elején megfogadtam, hogy azt az egy egyszer használatos maszkot fogom hordani, amíg kötelező. Már elég koszos, de nem fogom lecserélni, mert ezzel is tiltakozom ez ellen az értelmetlen baromság ellen.

Aki meg fél, az hordjon pelenkát is, hátha be...rik félelmében. Amúgy meg csak a birkák szopják be, hogy ez a társadalmunk érdeke. Nem ez, csak számolni kell és rögtön rájönnének hogy miért. Ez a hatalom érdeke, hogy félelemeben tartsanak minket és bármit megtehessenek velünk. Az meg, hogy ha mindenki betartaná, hamarabb levehetnénk a legnagyobb marhaság amit hallottam. Tényleg ennyire nem tudnak gondolkodni az emberek?

2020. máj. 21. 10:52
 6/30 anonim ***** válasza:
40%
2020. máj. 21. 10:55
 7/30 anonim ***** válasza:
68%

"Remélem hogy nem kell örökké hordani, mert az elején megfogadtam, hogy azt az egy egyszer használatos maszkot fogom hordani, amíg kötelező. Már elég koszos, de nem fogom lecserélni, mert ezzel is tiltakozom ez ellen az értelmetlen baromság ellen."

Saját magadnak ártassz. Más betegségeket is elfogsz kapni. Akár gomba is bekerülhet a tüdődbe, amit utána tudod, hogy kezelnek? Kimossák vízzel. Olyan érzés lesz, mintha vízbefulladnál csak éppen nem ájulsz el és nem halsz meg. De hord csak azt a koszos maszkot.

2020. máj. 21. 12:25
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
Ausztriában június közepétől már nem lesz kötelező, csak tömegközlekedési eszközön és ott, ahol nem tartható a távolság(pl. fodrászat). Mivel Orbi mindig figyeli a környező országok intézkedéseit, sanszos, hogy hamarosan itt is ez lesz. Én is várom már, hogy elhagyhassuk. Hordja aki betegnek érzi magát, vagy aki továbbra is fél a fertőzéstől.
2020. máj. 29. 17:39
 9/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem marad, pedig lenne értelme a koronavíruson kívül is.
2020. jún. 8. 08:58
 10/30 anonim ***** válasza:
41%
Na mi lenne az értelme kedves utolsó? Kínaba a légszennyezettség miatt hordják. Itthon nincs olyan szintű.
2020. jún. 8. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!