Mit gondoltok, megszűnik valaha a szájmaszk kötelező használata, vagy ezeket örökké hordanunk kell?
Na akkor megdőlt az az ürügy, hogy tünetmentesen is fertőzhetsz:
Akkor most mi marad az értelmetlen szivatáson kívül?
22-es, nem tudom, mennyire hiteles az oldal, de ha ez igaz, akkor hamarosan lesz változás ezen a téren. Én azért senkit nem hibáztatok az intézkedések miatt, egy számunkra még új vírushoz kellett alkalmazkodni, teljesen érthetők voltak a reakciók, és természetesen hibák is voltak.
Azért akik megbetegednek, jobban odafigyelhetnének ezután, gáz, hogy felnőtt embereket kellett megtanítani kezet mosni, mert nem mindenkinek volt alap, én felfedeztem egész hasznos dolgokat, amik a vírustól függetlenül is hasznosak, és végre történt előrelépés a kerékpárutak terén is, a távmunka és távoktatás is felhívta a figyelmet hiányosságokra, és új lehetőségekre, nem csak bajt hozott ez az időszak.
"22-es, nem tudom, mennyire hiteles az oldal"
WHO oldalán is megtalálható, hogy tünetmetesen csakis nagyon RITKA esetben fertőz.
24: Bevásárolt, de ebből mi semmit se látunk. 300Ft/db-ot vásárolhatsz a patika és a patikák se a kormánytól szerzik be, hanem külföldről. Ergo az a sok tíz, száz millió maszk amit a kormány rendelt egy raktárban áll saját maguknak.
Az, hogy lesz-e második, harmadik, negyedik hullám azt nem lehet előre tudni. Az biztos, hogyha lesz akkor gyengébb lefolyású lesz már.
Sertésinfluenza most is van. Sőt még madárinfluenza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!