Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit gondoltok, megszűnik...

Mit gondoltok, megszűnik valaha a szájmaszk kötelező használata, vagy ezeket örökké hordanunk kell?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 10:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Én azt gondolom, hogy aki úgy véli, hogy van mitől félnie, az hordjon maszkot, de olyat, ami valóban véd is. Viszont a többi embernek ne legyen kötelező, mert valóban gyengíti az immunrendszert és kényelmetlen is. Ráadásul a többség már hónapok óta ugyanazt az egyszerhasználatos szájkosarat hordja, ami tele van minden gombával, tehát ez így már többet árt, mint használ. Felnőtt emberek vagyunk, ne egymással foglalkozzunk, ne mással akarjuk megvédetni az egészségünket, hanem magunknak kell eldönteni, hogy mi mit szeretnénk. Ilyen egyszerű.
2020. jún. 9. 16:46
 22/30 anonim ***** válasza:
69%

Na akkor megdőlt az az ürügy, hogy tünetmentesen is fertőzhetsz:

[link]

Akkor most mi marad az értelmetlen szivatáson kívül?

2020. jún. 10. 07:11
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

22-es, nem tudom, mennyire hiteles az oldal, de ha ez igaz, akkor hamarosan lesz változás ezen a téren. Én azért senkit nem hibáztatok az intézkedések miatt, egy számunkra még új vírushoz kellett alkalmazkodni, teljesen érthetők voltak a reakciók, és természetesen hibák is voltak.

Azért akik megbetegednek, jobban odafigyelhetnének ezután, gáz, hogy felnőtt embereket kellett megtanítani kezet mosni, mert nem mindenkinek volt alap, én felfedeztem egész hasznos dolgokat, amik a vírustól függetlenül is hasznosak, és végre történt előrelépés a kerékpárutak terén is, a távmunka és távoktatás is felhívta a figyelmet hiányosságokra, és új lehetőségekre, nem csak bajt hozott ez az időszak.

2020. jún. 10. 07:47
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
Annyit bevásárolt belőle a fityisz hogy hordanunk kell életünk végéig és jööön a második, harmadik negyedik hullám és a sertésinfluenza és dögvész.
2020. júl. 1. 17:47
 25/30 anonim ***** válasza:
82%

"22-es, nem tudom, mennyire hiteles az oldal"

WHO oldalán is megtalálható, hogy tünetmetesen csakis nagyon RITKA esetben fertőz.

2020. júl. 1. 18:04
 26/30 anonim ***** válasza:
70%

24: Bevásárolt, de ebből mi semmit se látunk. 300Ft/db-ot vásárolhatsz a patika és a patikák se a kormánytól szerzik be, hanem külföldről. Ergo az a sok tíz, száz millió maszk amit a kormány rendelt egy raktárban áll saját maguknak.

Az, hogy lesz-e második, harmadik, negyedik hullám azt nem lehet előre tudni. Az biztos, hogyha lesz akkor gyengébb lefolyású lesz már.

Sertésinfluenza most is van. Sőt még madárinfluenza is van.

2020. júl. 1. 18:06
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Nemsokára a pelenka is kötelező lesz a szájmaszk mellett, nehogy besz.rjanak az emberek félelmükben.
2020. júl. 5. 12:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem amíg nem lesz oltás, addig marad, utána fogják feloldani a kötelező használatot!
2020. okt. 13. 22:52
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Májusban írtam, hogy legyengíti az immunrendszert és emiatt lesz erősebb a második hullám. Bejött. Még mindíg nem hiszitek, hogy káros? Ha hasznos lenne, akkor miért fertőződnek meg ilyen sokan, amikor mindenki hordja?
2020. okt. 14. 09:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Haha 29, mihazánkos vagy ugye?
nov. 30. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!