Segítség! Lehet hogy covidos vagyok és félek?? 😰
Szóval, csütörtökön elmentem a kishúgomért az iskolába, de én nagy okosan farmer dzsekibe mentem (mikor nagyon hideg volt)
Kicsit megfáztam, tegnap délután kezdett nagyon folyni a torkom és köhécseltem de kb ennyi.
Aztán most 1-2 órája vacsiztumk, éreztem is a melegszendvics illatát és ízét is meg minden, de fél órája kimentem kitakarítani a macska almot
Megyek ki, mondom "de jó, nincs orrfacsaró büdös, talán most nem sz*rták tele a wc-t."
Aztán takaritom ki, tele van cica kakival, én meg nem éreztem a szagát egyáltalan😰
Nagyon megijedtem, ezért bejöttem, megszagoltam a mézes kalácsot amit tegnap sütöttünk de semmi, aztán megkóstoltam és az íze is gyenge volt😓
Szerintetek mit csináljak? Mivel ugye megvagyok fázva, suliba persze nem megyek holnap. De ha covidos vagyok nem akarom megfertőzni a szüleimet 😣
De nem értem...rendesen hordtam a maszkot, mindig fertőtlenítettem és mostam a kezem meg minden :(
Nincs lázam szerencsére.
Rendben, akkor megvárom a reggelt
Azon ne csodálkozz, ha megfázol egy szál farmerkabátban 10 fok hidegben.
Nem koronáztak meg.
7-es: Wow, az szép😶
Az meglehet.. Mindenhol azt hallom hogy mi gyerekek vagyunk a hordozók és ha hazavisszük ez meg az lesz a szüleinkkel/nagyszüleinkkel. (Főleg a magyar tanáromtól aki minden egyes óráján 20 percet beszél erről.)
8-as. Na nem mondod..Meg is bántam. Csak olyan szépen csillogott az a farmerkabát, mintha csak aztmondta volna, hogy vegyem fel őt😅
De mostmár idén el van felejtve,felraktam a polc tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!