Mit lehet tenni hipohondria ellen? Múlt héten bebeszéltem magamnak, hogy vakbélgyulladàsom van , mai nap meg epegyulladàst diagnosztizàltam magamon dr google segítségével, mert néha fàj a jobb oldalam nem nagyon, de fàj.
Mindig tartsd észben, hogy hipohonder vagy. És úgy menj kórházba/orvoshoz ahogy idehaza az emberek szokták: majd ha kijön értük a mentő akkor mennek, addig nem.
Dr. Google-ben meg ne bíz, szerinte nekem már úgy 5x meg kellett volna halnom a tüneteim alapján.
1. jàrtam pszichológushoz màs okból kifolyólag, de érintettük a hipohondriàt is, de nem segített sajnos.
2. Tudom, csak eléggé nehéz, ha folyton jön valami új vahy hallok valami betegséget egyből a google és diagnosztizàlom magam után hetekig azon idegeskedem.
3. 4 éve nem voltam dokinàl. Kórházba meg 2001 óta amikor kaptam egy jó tüdő és mellhártya gyulladàst, gyerekintenzíven voltam vagy 1 hétig és majdnem megismerkedtem a Vészhelyzetből híressé vàlt intubàlàssal is. Szàmold ki hàny éves voltam akkor, most vagyok 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!