Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van olyan ismerősöd aki...

Van olyan ismerősöd aki elkapta a koronavírust?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy van e itt olyan akinek pl. egy családtagja vagy baráti körből is valaki elkapta a covidot és netán még kórházba is került vagy csak kisebb influenza tünetekkel megúszta? Nekem nincs ilyen és családban se senki nem hallott senkiről, hogy elkapta volna. Viszont ma hajnal óta kapar a torkom, folyik az orrom és köhögnöm is kell, bár ez bármi lehet nem feltétlen a korona. Eddig minden utasítást betartottam, így nem igazán félek tőle, bár mondjuk ki ettől még bári elkaphatja. Maga ez a vírus, hogy zajlik le? Pl. elsőnek úgy éreznéd mintha megfáztál volna aztán egyre gyengébb leszel vagy hogy történik pontosan? Azt tudom lázzal is jár, meg minden de kíváncsi vagyok arra is hogy ha valaki elkapja, bekerül a kórházba, akkor mennyi ideig marad ott ha meggyógyul?

2020. júl. 18. 05:07
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
49%
#38 Mit kamusztori mit kamusztori?? Te vagy már egy kamusztori te mókusfejű kotonbaleset
2020. júl. 20. 12:18
 42/53 anonim ***** válasza:
54%
Ja nem tudtam, hogy együtt őriztünk libát. :) Megnyugtatlak elég jól nézek ki és házasságból tervezetten születtem. Embereket is alig tesztelnek de nyilván a kutyát letesztelték. Az alhírek terjesztése amúgy bűncselekmény.
2020. júl. 20. 12:33
 43/53 anonim ***** válasza:
0%

Esküszöm, hogy igazat mondom.

Orvosi ct lelet van róla, hogy covidban pusztult el csóró.

Hajjak meg még a halotti bizonyítványba is az áll.

2020. júl. 20. 12:37
 44/53 anonim ***** válasza:
78%
A coronavírust nem ctvel szokták kimutatni de sebaj. És téged meg az orvost persze nem teszteltek a rendelőjét nem zárták be 2 hétre? Miért kell ilyen marhaságot kitalálni? Igen elkaphatják kutyák is de attól ez még egy kamu sztori.
2020. júl. 20. 14:38
 45/53 A kérdező kommentje:
38-sd nekem mondtad hogy kamuzok? mert én nem kamzok. Kirándulni voltunk székesfehrváron, mórón is egy ilyen kis kirándulós busszal, kevesen votlunk rajta így nem egynás mögött volttunk végig...persze könnyyebb inkább kamuzósnak állítani az embereet min hogy hozzá fűzz valamit...de ha másnak montad akkor sem helyén való...valahogy mindig kifogok egy ilyen e,bert bármi kérdésemre hogy KAMU!
2020. júl. 20. 14:56
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
A kutyásnak. Nekem meg valami üldözési mániád van? Szép vagy nem szép de a kutyás sztori santít nagyon
2020. júl. 20. 14:59
 47/53 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen PET ct-t végeztek rajta.

Ez kimondottan kiskedvencekre specializálódott vizsgálat. Benne is van a nevében.

Kicsit utána nézhetnél mielőtt másokat kritizálsz. :/

2020. júl. 20. 15:51
 48/53 anonim ***** válasza:
És? Azzal belülről nezik meg víruskimutatásra nem alkalmas.
2020. júl. 20. 16:14
 49/53 anonim ***** válasza:
49%
Mert a vírus szerinted kívül van? Gondolkozz mán dikk
2020. júl. 20. 16:22
 50/53 A kérdező kommentje:
ja oké. na ne vitatkozzatok a kérdésem alatt--
2020. júl. 20. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!