Neked hány olyan ismerősöd van, akit nagyon megviselt anyagilag a koronavírus?
Engemet megviselt anyagilag és eléggé kilátástalan lett tőle a jövőm..
Nekem az lenne a legjobb, ha a kormány 3 hét szigorú kijárási tilalmat rendelne el, de se többet se kevesebbet.
A turizmusban dolgozok és a munkahelyemen hosszú ideje sírva mentek fel-alá az emberek olyan emberek akik eddig a határozott stílusuk miatt megközelíthetetlenek voltak.
Az emberekben már most megjelent a kilátástalanság miatt a pszichés problémák pedig sok internet virológus szerint még messze van a vég.
Én azon vagyok, hogy igyekszem a realizmus és az optimizmus között lenni azaz május közepétől-július elejéig talán lecseng ez a járvány.
Szerintem több ember fogja felakasztani magát a kilátástalanság miatt, mint amennyi ember meghalna alapból, ha elszabadulna a vírus és, ha senki sem törődne vele.
A kettő között az lenne a különbség, hogy az egyikben javarészt idős emberek halnának meg és néhány középkorú meg minimális fiatal a másik eset szerint meg javarészt 20-45 év közötti emberek akiknek nincsen komolyabb megtakarításuk(alacsony fizetésből éltek, vállalkozások volt, januárban vagy februárban vásárolt ingatlant vagy fejlesztést)
Nagyon rossz ez így, de nem is kell hallgatni azokra akik azt ismételgetik, hogy mind meghalunk vagyhogy 2022-ig tartani fog mindez..
Tartsunk ki és maradjunk otthon és aki teheti az viseljen szájmaszkot, hogyha közösségbe megy! Ezt a vírust nem lelassítani, hanem kiírtani kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!