Van olyan ismerősöd aki elkapta a koronavírust?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van e itt olyan akinek pl. egy családtagja vagy baráti körből is valaki elkapta a covidot és netán még kórházba is került vagy csak kisebb influenza tünetekkel megúszta? Nekem nincs ilyen és családban se senki nem hallott senkiről, hogy elkapta volna. Viszont ma hajnal óta kapar a torkom, folyik az orrom és köhögnöm is kell, bár ez bármi lehet nem feltétlen a korona. Eddig minden utasítást betartottam, így nem igazán félek tőle, bár mondjuk ki ettől még bári elkaphatja. Maga ez a vírus, hogy zajlik le? Pl. elsőnek úgy éreznéd mintha megfáztál volna aztán egyre gyengébb leszel vagy hogy történik pontosan? Azt tudom lázzal is jár, meg minden de kíváncsi vagyok arra is hogy ha valaki elkapja, bekerül a kórházba, akkor mennyi ideig marad ott ha meggyógyul?
a hosszas pánik gyengiti az imunrendszert Zacher is megmondta. és tapasztaltam magamon is.
"Zacher szerint ugyanakkor nagyon fontos, hogy nem szabad pánikot kelteni, ... bizonyított, hogy a stressz-szituáció gyengíti az immunrendszert"
"attól hogy valaki megnéz pár rémhírt"
Nem tudhatod, hogy kire milyen hatással van, hogy kinél hol van a határ, mennyi számít csak "pár" rémhírnek, és mennyi az, ami már túl sok az adott embernek.
Jót senkinek sem tesz egyetlen egy sem, tehát hülyeség ilyeneket olvasgatni, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!