Érdeklődnék, hogy van e itt olyan akinek pl. egy családtagja vagy baráti körből is valaki elkapta a covidot és netán még kórházba is került vagy csak kisebb influenza tünetekkel megúszta? Nekem nincs ilyen és családban se senki nem hallott senkiről, hogy elkapta volna. Viszont ma hajnal óta kapar a torkom, folyik az orrom és köhögnöm is kell, bár ez bármi lehet nem feltétlen a korona. Eddig minden utasítást betartottam, így nem igazán félek tőle, bár mondjuk ki ettől még bári elkaphatja. Maga ez a vírus, hogy zajlik le? Pl. elsőnek úgy éreznéd mintha megfáztál volna aztán egyre gyengébb leszel vagy hogy történik pontosan? Azt tudom lázzal is jár, meg minden de kíváncsi vagyok arra is hogy ha valaki elkapja, bekerül a kórházba, akkor mennyi ideig marad ott ha meggyógyul?
nyilván ott dolgozol.. de ha mégis , ő azért jóval többet ért el mint te fogsz valaha is.m Én is tapasztaltam a pénik hatásait magamon és kiszívja az erőt az emberből pár nap hét hónap után, még a vírus előtt tapasztaltam meg. HA ténylegszorongsz akkor aludni se tudsz igaz? A munkádat is korlátozva végzed? Nem a munkahelyi stresszről van szó valamennyi stressz mindenkit ér. De a túlzott stressz ártalmas az imunrendszerre, ezt kár tagadni.
2020. júl. 18. 11:35
22/53 anonim válasza:
"Mivel a szakmában dolgozom"
Melyikben? A rémhírgyártóban?
2020. júl. 18. 12:45
23/53 anonim válasza:
21. Mennyiben ért el többet mint én? :D Rólam semmit nem tudsz és az ő hétköznapjait sem ismered. :) A jövőbe is belelátsz mi fog velem vagy vele törtenni? :D Egyáltalán mi alapján hasonlítod össze ket ember életét főleg ismeretlenül? Meg minek? Mi a cél amit el kéne érni? :D Egy különbség biztos van köztünk ő láncdohányos én meg nem bagózom. Ha ez volt a cél akkor ő gyert a meg sem hírdetett versenyben. :D
Utolsó képzeld nem, te ilyen unatkozó beszólogatós vagy? Inkabb ne válaszolj csak magadnak.
2020. júl. 18. 14:36
24/53 anonim válasza:
Egyebként igen, aludni sem tudok igazán de a munkámat megis el tudom látni. Fogalmad sincs a munkahelyi stresszről ha az nem létezik szerinted. :) Nem szoktam beteg lenni csak ha valami nagyon súlyos dolog történik. Annak valóban van ilyen hatása ahogy írtam. De aki rémhírektől beteg lesz ott valami nagyon legyengült szervezetről van szó.
2020. júl. 18. 14:41
25/53 anonim válasza:
Nem azt írtam nincs munkahelyi stressz. Azt írtam már éltem át erősebb stresszhatást. ha hetekig 3-4 órát alszol azt sem egy huzamban az könnyedén megbetegíthet. főleg ha még puffadsz is mellette. Én már éltem át iylet tudom miről beszélek. Aki nagyon mellre szívja a rémhíreket járhat így.
2020. júl. 18. 18:46
26/53 A kérdező kommentje:
Köszii a sok választ, nos nyugodtjatok meg rémtörténeteket amúgy se olvasok :D...meg még tényleeg felesleges hívni bárkit is ennyi tünettel bármitől lehet végülis, pár napja kirándultunk persze szigorúan magyarországon belül és hát elég erős szél volt délután heves esővel is és ráadásul egy kis vacak tető alá tömörült egy tucat ember persze senkin nem volt maszk szó szerint. hát gondolhatjátok miért parázok picit. Hirtelen oda vándorolt mindenki a közelben és fél órás vihart meg ártuk, de semmi tünetem nem lett tőle csoda is, mert rövidujjuban voltunk de hát én nagyon ritkán kapok el bármi fertőzét is hosszú távon. ne hogy már pont most egy világjárványt kapjak el...:/
2020. júl. 18. 20:03
27/53 anonim válasza:
Természetes hogy ez jut az eszedbe. Nálunk beletojt valaki a klotyóba nagyon büdi volt persze másnapra nekem is fájt már a nyomrom. Ma már picit jobb de most meg náthás tünetekre váltottam. Nyilvan egy ilyen szituban eszébe nut mindenkinek a koronavírus. De remeljük nem az.
2020. júl. 18. 20:46
28/53 anonim válasza:
Igen
2020. júl. 18. 23:02
29/53 A kérdező kommentje:
28-as kiscit bővebben egy igennel nem sokra megyek...:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!