Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van olyan ismerősöd aki...

Van olyan ismerősöd aki elkapta a koronavírust?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy van e itt olyan akinek pl. egy családtagja vagy baráti körből is valaki elkapta a covidot és netán még kórházba is került vagy csak kisebb influenza tünetekkel megúszta? Nekem nincs ilyen és családban se senki nem hallott senkiről, hogy elkapta volna. Viszont ma hajnal óta kapar a torkom, folyik az orrom és köhögnöm is kell, bár ez bármi lehet nem feltétlen a korona. Eddig minden utasítást betartottam, így nem igazán félek tőle, bár mondjuk ki ettől még bári elkaphatja. Maga ez a vírus, hogy zajlik le? Pl. elsőnek úgy éreznéd mintha megfáztál volna aztán egyre gyengébb leszel vagy hogy történik pontosan? Azt tudom lázzal is jár, meg minden de kíváncsi vagyok arra is hogy ha valaki elkapja, bekerül a kórházba, akkor mennyi ideig marad ott ha meggyógyul?

2020. júl. 18. 05:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
hát akkor minek írsz ha csak egy igent vagy képes bepöyögni...istenem akkor ne pazarold itt az idődet. láthatod a tobbiek milyen hosszú és kifejtett választ tudtak adni
2020. júl. 18. 23:25
 32/53 anonim ***** válasza:
76%
Persze, például én. Nagyon kellemetlen állandó asztmás szerű tüneteim voltak, láz nuku csak az elején. Anyám is elkapta 67 éves és nála semmi tünet nem volt, kapart a torka és pici hőemelkedés és ennyi. Pedig ő volt betojva mert szívbeteg és infarktusa is volt öt éve.
2020. júl. 19. 06:13
 33/53 valaki : ***** válasza:
100%

Egy családi barátunk édesanyja pár hónapja meghalt. Ahogy a neten, tvben elmondták a tüneteket, mindenki azt hitte hogy az volt. De csináltak tesztet, mind negatív lett elvileg nem volt koronavírusos a néni. Idős volt, akármi is volt a baj, az idősekre minden veszélyesebb, mint mondjuk a fiatalokra. Nem kell azonnal bepánikolni, ha nekem lennének olyan tüneteim, biztos eszembe jutna de ne pánikoljunk, rosszabb lesz.

Amúgy csak olyat ismerek, akinek csináltak tesztet, de negatív lett,közülük egy meghalt, de nem volt pozitív tesztje.

2020. júl. 19. 10:27
 34/53 anonim ***** válasza:
51%
Bálint Györgynek is negatív lett több tesztje aztán talán a 3. Teszt lett pozitív. A fene sem érti ezt már.
2020. júl. 19. 11:20
 35/53 anonim ***** válasza:
51%
Mit nem értesz ezen? Nyilván azért kell több teszt egymás után, mert egy nem elég megbízható, csak a három együtt értékelhető megbízhatóan.
2020. júl. 19. 14:53
 36/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm asok váalszt. akkor mégse olyan lehetetlen elkapni mint gondoltam. 23 éves vagyok egészséges szerintem semmi komolyabb bajom nem volt de ki tudja ugye.
2020. júl. 19. 17:49
 37/53 anonim ***** válasza:
22%

Nekem a kutyám halt bele

Orvos azt mondta covid :/

2020. júl. 19. 18:04
 38/53 anonim ***** válasza:
Aha neked meg semmi bajod. Nem tudom miért kellenek a kamu sztorik
2020. júl. 20. 09:17
 39/53 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki nem betegszik meg, nem jelenti azt, hogy nincs benne a vírus, és ha hordozója (akár tünetek nélkül), akkor tovább is adhatja. Miért nem sikerült ezt négy hónap alatt felfogni?
2020. júl. 20. 10:14
 40/53 anonim ***** válasza:
49%
Azert, mert sokan kamunak tartják az egészet, hogy jövő évtől ezzel vezessék be az emberi chip beültetést... meg hat ugy is tönkre akartak direkt tennk a gazdaságot,meg nem is tudom. Vegre elhinnek, hogy lapos a Föld, itt vannak az idegenek es irányítanak...
2020. júl. 20. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!