Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egészségesen eszek mégsem a...

Egészségesen eszek mégsem a megfelelő a székletem miért?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire jo témát választottam erre a kerdesre.

De mar egy ideje egészségesen eszek teljes kiorlesű kenyeret, korpas kekszeket, sok vizet iszok, gyümölcsöt eszem. A szekletem megsem lágyul es az aranyeremet folyton felserti. Mar nagyin faj es egyszerűen ha elmúlik par napon belul ki újul a székletem miatt. Mozgok is ahogy tudok. Megsincs eredmenye. Nem tudom mi bajom van. Mit csinaljak? Milyen megoldás lehet még erre a problémára?

2020. jún. 30. 08:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont hogy nagyon belágyult amúgy. És ez aggaszt most, én ezzel fordultam dokihoz nekem intolerancia tesztet csináltak. Az okozhat székrekedést is pár emberben, esetleg nézethetsz egyet te is.

De az életmód amúgy durván befolyásolja ezeket. Nem csak a kaja, annak a rendszeressége, alvás mennyiség, minősége, én pl ha rosszul alszom és keveset van hogy fosok reggel.. szóval nagyon rendszerezni kell a dolgokat.

2020. júl. 21. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!