Szerintetek megfelelő a szálkásító étrendem?
55 gramm mazsola
4 gramm kakaó
50 gramm zabpehely
13 gramm mogyoró
353 ml tej
179 gramm tojás
67 gramm zöld borsó
27 gramm karát paprikás szalámi
56 gramm BioTechUsa Nitro Pura Whey táplálék kiegészítő
25 gramm BioTechUsa Kreatin monohidrát (feltöltő szakasz)
380 gramm krumpli
két csipet só
100 gramm félzsíros tehén túró
két bögre kávé
150 gramm natúr joghurt
10 gramm puffasztot rizs
Kiegészítés kép: Heti 4 alkalommal, 2 óra edzés.
3-4 liter víz minden nap.
174 cm magas vagyok, férfi, és 74 kg.
4 hónapja edzem.
Az adataid alapján nem lehet megmondani a kalóriaigényedet.
Makrókkal többet kezdenék, én be nem írom a kalóriabázisba a fentit, de alapvetően nem hangzik rosszul. Még a tej a legrosszabb, a tejcukrot nem véletlenül hanyagolja a legtöbb testépítő, aki igazán odafigyel az étrendjére. De persze ettől még tudsz szálkásítani, csak megfelelőek legyenek a makrók, de neked kéne tudnod, hogy azok számodra mik.
Az alapanyagcserém (BRM) 1259 kcal
Testsúlycsökkentéshez:
1400 kcal
Szénhidrát: 268 gramm
Fehérje: 73 gramm
Zsírok: 65 gramm
A kalória igény számîtást az orvoslexikon.hu számoltam ki. Csak kíváncsi vagyok hogy a fent össze állított étrend mennyire egészséges és hogy alkalmas e szálkásításra, és a lehető legkeveseb izomtömeg vesztéstre.
Azért irtam le ennyire részletesen. Mert mások kevest irnak ki, és állandóan azt a választ kapják hogy "nem elég részletes" na mondom akkor most részletes, mindenre kiterjedő kérdést fogok feltenni, hogy teljes választ kapjak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!