Megfelelő ez a védelem a szem egészségének érdekében? Okostelefonon van "Night Shift". Dark módban az elég?
Azért annyit nem használom.
A kérdésre válasz?
Megfelelő
Persze ez sem a legjobb, de ha már telefonozol, akkor ezzel legalább valamit teszel a szemed védéséért.
Nem szoktam játszani a telefonon SOHA és filmet nézni sem.
Előadásokat hallgatók, de ahhoz nem nézem a kijelzőt. Csak elinditom és hallgatom.
Ezen kívül leggyakrabban telefonálásra (mármint Viber, stb) használom, videó nélkül.
Böngészni szoktam, nem tudom, hogy mennyit.
Nappal is bekapcsolom a védelmet.
A 21. században tényleg kénytelenek vagyunk használni a telefont, nem azért mondtam, csak kérdezted, mi a legjobb. A legjobb meg nyilván az lenne, ha nem használnánk a szemünk érdekében, de ez nem megoldható :)
Egyébként amit még mindenképpen tarts be, hogy telefonozás közben figyelj a pislogásra, ne közvetlen közelről nézd, legalább 10 percenként nézz el egy kicsit és óránként tarts 10 perc szünetet.
Törölve lett egy hozzászólás, nem tudom, hogy azt olvastad-e.
Neki írtam, hogy nem szoktam játszani...
A 9. hozzászólás hasznos, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!