Úgy érzem depressziós vagyok, mit kellene tennem ellene?
Mostanában rossz hangulat, kedvtelenség és fáradtság gyötör. A jó kedvem elég gyors váltással átfordul rossz hangulatba. A testemmel nem vagyok megelégedve, odafigyelek arra amit eszek, rendszeresen sportolok már majdnem fél éve, de nem látom magamon a változást ami egyértelműen levertté tesz. Egyre gyakrabban érzem úgy hogy nem vagyok elég semmihez, és senkinek. Van hogy csak ülök gondolkozom és rám tör a sírás. Vannak barátaim, a családommal is jó a kapcsolatom, de ennek ellenére ürességet érzek magamban, ami napról napra egyre nehezebb teher. Gyakran gondoltam arra hogy felesleges vagyok, nem látom értelmét az életemnek, és sokszor eszembe jut a halál gondolata. Soha nem tettem és nem is próbáltam kárt tenni magamban, nem szeretnék ezzel a családomnak fájdalmat okozni.
Mit kellene tennem annak érdekében hogy változtatni tudjak ezeken a dolgokon?
Keress fel egy szakembert, először pszichológus és ha úgy látja elküld pszichiáterhez.
Sokan vannak a helyzetedben sajnos és hat hiába írnám hogy nem vagy itt feleslegesen meg nem vagy teher gondolom azon én itt meg senki más nem tud érdemileg segíteni. De kitartást és a legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!