Inzulinrezisztencias van itt aki segitene?
Figyelt kérdés
Miket lehet enni és mikre kell figyelni? Orvos kb semmit nem mondott csak hoGy Hm fogynia kellene ...miközben épp azért vizsgáltattam ki magam mert hónapokig sok mozgás és diétával sem fogytam ....2020. máj. 31. 19:00
41/43 anonim válasza:
De hiszen azt írtad hogy a családod meg sem enné ha nekik is máshogy főznél, akkor mit akarsz öt főre számolni!?
Menthetetlenül érthetetlen vagy.
42/43 A kérdező kommentje:
Mivel külön főzésre nincs lehetőség ezért max olyanon változtathatok ami nekik is belefér. Pl a tésztát megették úgy.
De a főzelék a nem megszokott módon nos az kuka lett . Így értettem.
2020. jún. 3. 22:25
43/43 anonim válasza:
Szia! En nem tudok rola, hogy ir-es lennek, viszont probalok egeszsegesebben etkezni, es a csaladomra is ugy fozok! Ami annyit jelent, hogy rizsbol basmati rizst veszek(400 ft/0,5 kg), panirmorzsabol teljeskiorlesu morzsa(nincs 300 ft), lisztbol zabpehelylisztet hasznalok, ha fozok akkor oliva olajat hasznalok a hagyma-hus dinsztelesehez, kenyerbol rozskenyeret veszek, tesztabol durum tesztat(nem minden esetbe). Mivel nem minden nap ugyan azt esszuk, ezert nem draga egyaltalan. Nem vagyunk gazdagok, ki van szamolva a penzunk. Parom egyedul dolgozik, en gyesen vagyok(25.000 ft-ot kapok, tehat k*rva keveset), es allapotos vagyok a masodik gyermekunkel, ja es van 2 nagytestu kutyank is. 1 fizetesbol tartjuk el magunkat, a kutyakat, es a nem egy kisebb tipusu hazunkat. Nem draga ez, mivel az egeszseg a legfontosabb. Es ha gyogyszert kell szedned ne adj isten, az joval dragabb egy honapra csak neked, mint az egesz csaladnak igy fozni! Minden nap eszunk zoldseget(uborka-paradicsom), minden heten van itthon alma gyumolcsnek. A parom es a gyerek is igy eszik, ahogy en. Nem fozok kulon. Eszre se veszik, hogy “mas alapanyaggal csinalom az etelt”! Fozeleket mirelit zacskos zoldsegbol szoktam csinalni, de zabpehelylisztel habarom! Levesbe a galuskat ugyszint zabpehelylisztbol keszitem, ESZRE SE VESZIK! Annyi, hogy a tojasos nokedlit keszitem sima feher lisztbol, mert az nem finom a zabpehelylisztbol. Ja a rozskenyeret es a teljeskiorlesu panirmorzsat tesco-ban veszem, es a 0,5 kg rozskenyer nincs 300 ft! Nem az elso szembejovo legdragabb kenyeret kell lekapni a polcrol, hanem idot kell forditani arra, hogy atnezem a tobbi fajtat is, es ar-ertek aranyba megfeleljen a penztarcamnak es egeszsegemnek is! Ehetsz zabpelyhet is(natur zabpehely 0,5 kg-s kiszereles nincs 300 ft! Amit nyilvan nem 3 napig eszel csak!) tejjel/vizzel elkeszited, raksz bele valami gyumolcsot apro kockara vagva, esetleg neha valami magvat is. En sima csak gyumolcsot szoktam. Kis poharas natur joghurtot is lehet kapni 80-90 ft-ert is! Nem kell a legdragabb semmibol sem. Kicsit olyan szamomra ez, mintha azt varnad el hogy mas tegyen a te egeszsegedert. Ha nem fogadod meg a tanacsot, minek kersz segitseget?! Ha ragcsalni akarsz veszel egy kilo sargarepa csomagot kb 300 ft a kilos csomag, es ragcsalhatod barmikor! Mindenre van megoldas, es penztarca barat megoldas is. Megjegyzem megegyszer, nem vagyunk gazdagok, 1 fizetesbol elunk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!