Inzulinrezisztencias van itt aki segitene?
Azóta nem vettem sem fehér kenyeret,sem cukrot semmi ilyesmit szóval Nemtudom miről beszélsz hogy mit zabálok.
Amikor rosszul voltam akkor kaptam be pár falatot munkahelyen ami nem 100%ban dietas volt.Ha párom főzne nem járnánk jól az tuti ,nah meg ő ér haza később 😀 segít benne ahogy tud ő hozta a specko kenyeret meg edesitoszert nekem.
Korábban leirtam,nem akarom ismételni,az egész családra ilyen dolgokat venni nagyon drága lenne,valamint parom idos szülei is velunk élnek és nem eszik meg az ilyesmit.
Azt még elfelejtettem,ha tényleg segíteni szeretnél leirhatnad azt a kenyeret ami 10 perc munkát jelent.
Tudok kenyér receptet de kétszeri kelesztés,atgyúrás sütés kb 4 óra összesen de ha a munkát nézzük is másfél óra kb.
Munkám miatt gép előtt vagyok és ha jön épp be meló, tudok írni.
Nem kell kinevetni azt aki krumplis tésztát vagy ilyesmit főz,generációk nőttel fel szegényesebb ételeken is mikor nem volt bio meg minden mentes dolgok! Nagyon átfordult a Világ rossz irányba.
Igen, sokan felnőttek krumplis tésztán, de akkor nem is volt ilyen hogy inzulinrezisztencia. Egészséges embert minden bűntudat nélkül ehet is, de te nem ehetnél, mert beteg vagy!
Rajtad nem lehet segíteni, mert szerinted nincs baj a krumplis tésztával, lusta vagy magadnak átalakítani a napi menüt, úgy hogy nem tudsz fogyni, ami zavar téged, mert nyilván ezért voltál vele dokinál is. Ha neked nem ér meg annyit hogy jól érezd magad kívül belül, akkor zabálj továbbra is krumplit.
Mellesleg nálam is most sül a teljes kiőrlésű kenyér, 10 perc volt össze dobni a gépbe, 3-4 óra alatt el is készül.
De gondolom a következő kifogásod az lesz, hogy nem tudsz venni kenyérsütőt se.
Senki nem tud segíteni rajtad, csak te magad tudnál, ha végre eljutna az agyadig amit itt mindenki írt.
Nem a külsőm zavart,Csak feltűnt hogy valami nincs rendben mert ennyi kalóriátol máskor fogytam most pedig nem.
Valóban nincs kenyersutom, eddig sima sütőben is sikerült de ritkán csinaltam mert tényleg hosszadalmas .Amit én használtam recept YouTube :/szoky konyhája kenyérsütés otthon alapján.
Nem lehetek önző,mert másoknak is főzök,nekem első a családom.Mit nem lehet ezen megérteni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!