Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Inzulinrezisztencias van itt...

Inzulinrezisztencias van itt aki segitene?

Figyelt kérdés
Miket lehet enni és mikre kell figyelni? Orvos kb semmit nem mondott csak hoGy Hm fogynia kellene ...miközben épp azért vizsgáltattam ki magam mert hónapokig sok mozgás és diétával sem fogytam ....

2020. máj. 31. 19:00
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Igazából pl parom hozott nekem egy New life style kenyeret ami Aldis és 25dkg volt 600 valamennyi mit valami utolsó dögre úgy nézett rám a család :( főleg h igaz ez nekünk sok hogy ilyen pici adag ennyibe kerül.

A tésztát megeszik úgy a

LiszT Nemtudom hogy lesz mert két Evonkanl Liszt az egész adagban van ami nekem bele kerül minimális

2020. jún. 3. 11:22
 12/43 A kérdező kommentje:

Szval amibe annyi kevés kell csak Liszt lehet nem csibalok külön.

Dolgozom de én főzök mert anyós rokkant nyugdíjas ,beteges és nincs idom kétfélét csinalni.

2020. jún. 3. 11:24
 13/43 anonim ***** válasza:
Ha csak te eszel átalakítva, akkor egy kiló teljes kiőrlésű liszt, egy bulgur, egy kiló basmati rizs meg egy kiló édesítőszer szerintem nem egy luxuslista, és anyagilag bevállalható...
2020. jún. 3. 11:25
 14/43 A kérdező kommentje:
De épp ez amit irtam!mindenkinek kellene így,mert nincs lehetőség külön főznöm.
2020. jún. 3. 11:27
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj ezek csak kifogások. Én is ir vagyok. A férjemre rendesen főzök, magamnak meg veszek ki az övéből és átalakítom ahogy írtam is néhány példát. Nem akkora őrületes plusz idő az övével egy időben megcsinalni, sőt.

Csak tudod azt nem értem, ha neked egyik megoldás sem jó, mert csak nyavajogsz, akkor mit vártál ettől a kérdéstől?

2020. jún. 3. 11:29
 16/43 A kérdező kommentje:

Életszerű ötleteket ,én hazamegyek meló után és hulla vagyok nem hogy ketfelet fozzek.

Ha nincs szerencsen akkor atraknak két műszakba akkor pláne borul a diéta

Bocs a sok panaszért 😀

2020. jún. 3. 11:32
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért főzöl két félét? Azért mert hús panírozás közben kiveszel 2 szelet húst amit máshogy panírozol? Vagy azért főzöl két félét mert a gyümölcslevesből kimersz 2 merőkanalat amibe nem cukrot teszel hanem édesítőszert? Vagy a fasírtból kiveszel 4 golyót, amibe nem kavarsz szárított kenyeret? Vagy a főzelékből kiszedsz két merőkanalat és botmixerrel sűrűsíted? Ez neked olyan sok plusz idő? Vagy ha a többieknek krumplit készítesz a húshoz, olyan nagy idő magadnak egy marék bulgurt főzni?

Komolyan kérdezem. Ha semmi sem jó, milyen megoldást vársz?

Mert ha semmilyen nem jó, akkor edd tovább a többiekkel amit eddig, addig amíg akkora nem leszel hogy be se férsz majd az ajtón vagy addig amíg igt-d nem lesz.

Sajnálom hogy ilyen makacs vagy, és még neked áll feljebb, gondoltam segítséget vársz, azért írtál ide. Szerintem adtam is egyébként.

További szép napot.

2020. jún. 3. 11:41
 18/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jelentősen túlsúlyos ,nem egy 100kgs nőt kell elképzelni 😀

Lehet kifogásnak hangzik de plusz macera és a gyerektől megy el az az idő :(

2020. jún. 3. 11:46
 19/43 A kérdező kommentje:
Meg sokszor van az,hogy meloban annyira rosszul vagyok úgy fel 3,3 körül hogy nembirok koncentrálni ha nem eszem valamit. Akkor valami nem oké a diétával sem
2020. jún. 3. 11:48
 20/43 anonim ***** válasza:
Igen, az nem oké a diétával, hogy finomított szénhidrátot zabálsz alacsony glikémiás indexű lassan felszívódó cuccok helyett. Egyébként a család is ehet normális kaját nem csak te. Vagy a férjed szintén kezébe veheti a fakanalat ha neki ez nem tetszik. Írom ezt férfiként. 17-es tök jókat írt. Egy kenyeret megsütni otthon meg kemény 10 perc munka ha már a 600 Ft-os kenyeret drágállod.
2020. jún. 3. 16:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!