Jó az immunrendszerem ha pl 1 évben maximum 1x van hányásos, hasmenéses betegségem, és télen max 1-2x nátha?
Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 20:23
1/19 A kérdező kommentje:
És ezekből elég gyorsan ki is gyógyulok.
2020. márc. 12. 20:24
2/19 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az elmúlt négy évben nem volt egyetlen egy náthám sem, meg semmi egyéb bajom - szerintem ezt lehet jó immunrendszernek mondani.
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem pl. 50 év alatt egyik sem volt.
Viszonyíts.
5/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez viszonyítod. Ha egy olyanéhoz, aki ötévente egyszer betegszik meg hasonlóképpen, akkor nem olyan nagyon jó. Ha viszont egy olyanéhoz, aki évente 7-8-szor simán összeszed valami ilyet, akkor nagyon jó.
És akkor most mire mész ezzel az infóval? Nem fogsz kezet mosni mégse, merthogy jó az immunrendszered? Mossál csak kezet szépen!
6/19 anonim válasza:
Mondjuk aki sosem betegszik meg, annak pont nem túl jó az immunrendszere, vagy remeteként él más emberektől távol, vagy hazudik :)
7/19 anonim válasza:
Én évek óta még csak megfázva sem voltam. Pedig dolgozom, sportolok, tanfolyamra is járok, tehát emberek között vagyok. 🙂
8/19 anonim válasza:
szerintem jó, sokan sokkal többször betegek
9/19 anonim válasza:
"aki sosem betegszik meg, annak pont nem túl jó az immunrendszere"
Nem ismered a "jó az immunrendszere" kifejezés értelmét.
10/19 anonim válasza:
Egy-egy nátha teljesen belefér, de hogy szedsz össze hányásos-hasmenéses betegséget? Nekem úgy 2,5 éve volt 3-4 napig hasmenésem, előtte nem is emlékszem, mikor. A családtagjaimnak se volt ilyen, amióta emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!