Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nektek is szokatlanul elhúzódi...

Nektek is szokatlanul elhúzódik az idei influenza szezon?

Figyelt kérdés
Ilyet még sosem tapasztaltam. Én már vagy 1 hónapja nem tudok kigyógyulni, pedig rajtam általában 1-2 nap alatt átfutnak megfázásos tünetek. Lázam is volt, pedig az utoljára gyerekkoromban volt. Az orvos azt mondta, vírusos torokgyulladásom van, majd felírta rá a szokásos dolgokat.

2020. márc. 8. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Enyhe koronavírusod volt, örülj neki, hogy túl vagy rajta
2020. márc. 8. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Akármi is, még nem vagyok túl rajta. Már lázam 1 hete nincs, de még mindig köhögök kicsit, és a múlt heti sok köhögés miatt még mindig nyom kicsit a mellkasom tüdőtájékon.
2020. márc. 8. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Október óta köhögök. Volt pár alkalom amikor azt hittem kijövök belőle, aztán visszaestem. Minden létező dolgot kipróbáltam már. Rohadtul elegem van.
2020. márc. 8. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Nem vagyok paranoiás, de a jelenlegi helyzetben tényleg lehet, hogy korona volt. Egy influenza nem tart ilyen sokáig, feltéve, ha az immunrendszereddel valami nagyon nincs rendben.

Én kb. minden ősszel/tavasszal elkapok valamit (nagyon sokféle ember fordul meg a közelemben, köztük sok külföldi is), de még lázas sem szoktam lenni, és max. 2-3 nap a neheze, mindent összevetve max. 7-10 nap.

2020. márc. 8. 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is mindent kipróbáltam már. Csomó immunerősítőt szedek. Lényegében már csak gyógyteákat iszom. A gyógyszerekről már nem is beszélek. Emelett figyelek a kajálásra és sportosan élek (nyilván amikor beteg vagyok, akkor hanyagolom az edzést.)
2020. márc. 8. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as, pont ugyanígy jellemezte a brit koronavírusos férfi, amikor azt hitte, hogy meggyógyul, akkor folyamatosan visszaesett. Lehet érdemes lenne felhívnod a zöldszámot.
2020. márc. 9. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan hogy folyton visszaestem de akkor az influenza keményebb fajtája járt erre. Most csak meg vagyok fázva de akkora a hiszti hogy bújkálni kell miatta mert egyből rádfogják hogy veszélyes vagy.
2020. márc. 11. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!