Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyanús anyajegy?

Gyanús anyajegy?

Figyelt kérdés

Van egy számomra gyanús anyajegyem.És kértem is bőrgyógyászatra időpontot augusztusra kaptam csak.Eléggé aggódós típus vagyok sajnos.Lenne értelme addig háziorvosnak megmutatni?(illetve csak annak tudom,aki helyettesíti).Eddig,volt olyan az SZTK-ban,hogy 1-2 anyajegyet megnéznek,de sajnos már nincs rá kapacitás.

Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Igazából,csak egy kis megnyugtatás kellene a háziorvostól,hogy nincs akkora gond,persze tudom,hogy 100%-ot csak a bőrgyógyász tud mondani.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2019. júl. 23. 19:08
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Nem akartam felkapni a vizet,de eléggé provokáló volt..Nem szeretek vitatkozni szóval ne haragudj,hogy lebunkóztalak..

Szóval a kezében fogta,de nem is nézte meg a lábaimon levőket megg sok helyen ahol van,nem is láthatta mert előtte álltam.Illetve igen a kezében volt,de nem nézett bele mikor az anyajegy fölé rakta ezért furcsa..Értem én,hogy egy profi kiszúrja azonnal,de ha oda sem néz akkor hogyan ? Köszönöm szépen.Remélem semmit sem talál.Nem hiányzik még ez is ..Meg amúgy semmi sem.

2019. aug. 4. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!