Gyanús anyajegy?
Van egy számomra gyanús anyajegyem.És kértem is bőrgyógyászatra időpontot augusztusra kaptam csak.Eléggé aggódós típus vagyok sajnos.Lenne értelme addig háziorvosnak megmutatni?(illetve csak annak tudom,aki helyettesíti).Eddig,volt olyan az SZTK-ban,hogy 1-2 anyajegyet megnéznek,de sajnos már nincs rá kapacitás.
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Igazából,csak egy kis megnyugtatás kellene a háziorvostól,hogy nincs akkora gond,persze tudom,hogy 100%-ot csak a bőrgyógyász tud mondani.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Nem akartam felkapni a vizet,de eléggé provokáló volt..Nem szeretek vitatkozni szóval ne haragudj,hogy lebunkóztalak..
Szóval a kezében fogta,de nem is nézte meg a lábaimon levőket megg sok helyen ahol van,nem is láthatta mert előtte álltam.Illetve igen a kezében volt,de nem nézett bele mikor az anyajegy fölé rakta ezért furcsa..Értem én,hogy egy profi kiszúrja azonnal,de ha oda sem néz akkor hogyan ? Köszönöm szépen.Remélem semmit sem talál.Nem hiányzik még ez is ..Meg amúgy semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!