Van egy számomra gyanús anyajegyem.És kértem is bőrgyógyászatra időpontot augusztusra kaptam csak.Eléggé aggódós típus vagyok sajnos.Lenne értelme addig háziorvosnak megmutatni?(illetve csak annak tudom,aki helyettesíti).Eddig,volt olyan az SZTK-ban,hogy 1-2 anyajegyet megnéznek,de sajnos már nincs rá kapacitás.
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Igazából,csak egy kis megnyugtatás kellene a háziorvostól,hogy nincs akkora gond,persze tudom,hogy 100%-ot csak a bőrgyógyász tud mondani.
Arról nem én tehetek, hogy van ahol nehézkesen szervezik meg vagy nincs lehetőség azonnali ellátásra.
2019. júl. 24. 05:48
32/41 anonim válasza:
22-es válaszban látok némi gúnyt.
2019. júl. 25. 00:13
33/41 Ypszilon1980 válasza:
Értem. Szerintem nem gyúnyolódni akart ezzel. Remélem ez csak vaklárma és kiderül, hogy semmi baja a Kérdezőnek.
2019. júl. 25. 05:42
34/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a kedves szavakat!😊
2019. júl. 25. 11:15
35/41 A kérdező kommentje:
Sikerült bejutnom,de okosabb nem lettem kb.3 perc alatt végzett az összes anyajegyem vizsgálásával és már ki is dobott..Köpni nyelni nem tudtam..Úgyhogy most megpróbálok a másik SZTK-ban időpontot kérni...Ha nem akkor pedig megyek magánba..Most direkt figyelem magam(nem mániákusan persze),nem nőtt egyik sem..De felháborító,hogy így járjon az ember bármilyen szűrővizsgálatra.
2019. aug. 4. 17:51
36/41 anonim válasza:
Mi ezen a felháborító, te tiszta hipochonder vagy! Ránéz a speciális nagyítóval, látja, megy tovább! Ez szakember, nem kell neki 10 perc egy anyajegyhez! Látott már olyat! Te addig nem nyugszol, amíg a 80. orvos ki nem hozza, hogy rákos vagy?
2019. aug. 4. 18:17
37/41 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora bunkó vagy...Nem nézett bele abba a k...a nagyítóba az megvan ugye ? Úgy azért elég nehéz bármit is mondani,de nem baj...Végig sem hallgatott ...
2019. aug. 4. 19:35
38/41 A kérdező kommentje:
Nem kell kihozni egy orvosnak sem semmit.De így járjon bárki bármilyen szűrővizsgálatra,hogy el sem látják rendesen...Ha belenézett volna abba a rohadt nagyítóba talán a 3 perc sem lett volna gond...Amúgy továbbra se értem a stílust..Nem vagyok hipochonder..az nagyon nem itt kezdődik..Figyelek magamra és teszek a betegségek megelőzéséért ...és ennyi..Ja és igen,ha érdekel miért foglalkoztat..Nos azért,mert 20 kilót fogytam rohadt sokat változott a testem.
2019. aug. 4. 19:40
39/41 anonim válasza:
Bőrgyógyászaton nem dermatoszkóppal nézik az anyajegyeket, főleg azt, amire külön felhívod a figyelmet mert gyanúsnak találod? Nem hiszem. Nem egy SZTK-ban jártam, de mindenhol azzal nézték a bőrgyógyászaton!
2019. aug. 4. 19:41
40/41 anonim válasza:
Nem fogta a kezébe az eszközt? Csak szemmel nézte? Egyébként tapasztalatból azt is meg tudja állapítani ránézésre, hogy melyik igényel alaposabb szemrevételezést dermatoszkóppal. Van, amelyiknél annyira egyértelmű, hogy nem kóros, hogy még a laikus is meg tudja állapítani.
Azért majd szóljál, hogy a többi orvos mit talált. A lebunkózást pedig olyanokra tartogasd, akik eltűrik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!