Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyanús anyajegy?

Gyanús anyajegy?

Figyelt kérdés

Van egy számomra gyanús anyajegyem.És kértem is bőrgyógyászatra időpontot augusztusra kaptam csak.Eléggé aggódós típus vagyok sajnos.Lenne értelme addig háziorvosnak megmutatni?(illetve csak annak tudom,aki helyettesíti).Eddig,volt olyan az SZTK-ban,hogy 1-2 anyajegyet megnéznek,de sajnos már nincs rá kapacitás.

Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Igazából,csak egy kis megnyugtatás kellene a háziorvostól,hogy nincs akkora gond,persze tudom,hogy 100%-ot csak a bőrgyógyász tud mondani.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2019. júl. 23. 19:08
1 2 3 4 5
 31/41 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

#29:ki gúnyolta ki?

Arról nem én tehetek, hogy van ahol nehézkesen szervezik meg vagy nincs lehetőség azonnali ellátásra.

2019. júl. 24. 05:48
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
22-es válaszban látok némi gúnyt.
2019. júl. 25. 00:13
 33/41 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Értem. Szerintem nem gyúnyolódni akart ezzel. Remélem ez csak vaklárma és kiderül, hogy semmi baja a Kérdezőnek.
2019. júl. 25. 05:42
 34/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a kedves szavakat!😊
2019. júl. 25. 11:15
 35/41 A kérdező kommentje:
Sikerült bejutnom,de okosabb nem lettem kb.3 perc alatt végzett az összes anyajegyem vizsgálásával és már ki is dobott..Köpni nyelni nem tudtam..Úgyhogy most megpróbálok a másik SZTK-ban időpontot kérni...Ha nem akkor pedig megyek magánba..Most direkt figyelem magam(nem mániákusan persze),nem nőtt egyik sem..De felháborító,hogy így járjon az ember bármilyen szűrővizsgálatra.
2019. aug. 4. 17:51
 36/41 anonim ***** válasza:
30%
Mi ezen a felháborító, te tiszta hipochonder vagy! Ránéz a speciális nagyítóval, látja, megy tovább! Ez szakember, nem kell neki 10 perc egy anyajegyhez! Látott már olyat! Te addig nem nyugszol, amíg a 80. orvos ki nem hozza, hogy rákos vagy?
2019. aug. 4. 18:17
 37/41 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora bunkó vagy...Nem nézett bele abba a k...a nagyítóba az megvan ugye ? Úgy azért elég nehéz bármit is mondani,de nem baj...Végig sem hallgatott ...
2019. aug. 4. 19:35
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem kell kihozni egy orvosnak sem semmit.De így járjon bárki bármilyen szűrővizsgálatra,hogy el sem látják rendesen...Ha belenézett volna abba a rohadt nagyítóba talán a 3 perc sem lett volna gond...Amúgy továbbra se értem a stílust..Nem vagyok hipochonder..az nagyon nem itt kezdődik..Figyelek magamra és teszek a betegségek megelőzéséért ...és ennyi..Ja és igen,ha érdekel miért foglalkoztat..Nos azért,mert 20 kilót fogytam rohadt sokat változott a testem.
2019. aug. 4. 19:40
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászaton nem dermatoszkóppal nézik az anyajegyeket, főleg azt, amire külön felhívod a figyelmet mert gyanúsnak találod? Nem hiszem. Nem egy SZTK-ban jártam, de mindenhol azzal nézték a bőrgyógyászaton!
2019. aug. 4. 19:41
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogta a kezébe az eszközt? Csak szemmel nézte? Egyébként tapasztalatból azt is meg tudja állapítani ránézésre, hogy melyik igényel alaposabb szemrevételezést dermatoszkóppal. Van, amelyiknél annyira egyértelmű, hogy nem kóros, hogy még a laikus is meg tudja állapítani.

Azért majd szóljál, hogy a többi orvos mit talált. A lebunkózást pedig olyanokra tartogasd, akik eltűrik!

2019. aug. 4. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!