Gyanús anyajegy?
Van egy számomra gyanús anyajegyem.És kértem is bőrgyógyászatra időpontot augusztusra kaptam csak.Eléggé aggódós típus vagyok sajnos.Lenne értelme addig háziorvosnak megmutatni?(illetve csak annak tudom,aki helyettesíti).Eddig,volt olyan az SZTK-ban,hogy 1-2 anyajegyet megnéznek,de sajnos már nincs rá kapacitás.
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Igazából,csak egy kis megnyugtatás kellene a háziorvostól,hogy nincs akkora gond,persze tudom,hogy 100%-ot csak a bőrgyógyász tud mondani.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Nem emlékszem 100%-ig,hogy teljesen így nézett volna ki,ezért is akarok elmenni..Nyilván nem azt akarom,hogy adjon sürgősségi beutalót mert ÉN azt mondom,hanem csak akkor,ha esetleg úgy ítéli.
És köszönöm szépen Ypszilon1980!
Sajnos nálunk nincs kapacitás ilyenre,hogy 1-2 darabot megnézzenek és sajnos ahová menni tudok még másik SZTK ott sem.
Azér mert pánikrohamokat is okoz..És először kb.mindenkit oda küld az orvos labor helyett..Aztán nem javul a dolog sok esetben.. És csak évek múlva derül ki, hogy hopp ez pajzsmirigy probléma..(Facebookos pajzsmirigyes csoportban nagyon sok ilyen sztori van)
Értem én, hogy idegesít a kérdés..de miért kell ilyeneket írni?
Nem hiszem,hogy rászolgáltam volna.
Ypszilon1980, nálunk senkit nem látnak el beutaló/időpont nélkül.
Ahogy itt adják, az nem sürgősségi, hanem beutaló a kórházi bőrgyógyászatra, ahol konkrétan ugyanazt csinálják, mint a sima rendelésen, csak nem időponttal érkezőknek, hanem beutalósoknak. Illetve bőrdaganatosokat küldenek kontrollra meg ilyesmi.
Szerintem nem kéne kigúnyolni a kérdezőt, mert ha ne adj isten tényleg gyanús és ne adj isten baja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!