Ajánlanátok valami jól bevált, természetes módszert a gyomorsav túltengés ellen?
A tej az nem jó, igaz, hogy átmenetileg (fél óráig kb) csillapítja ezt az érzést, de utána csak jobban fokozza a gyomorsav-termelést. nemek is gyakran ég a gyomrom, és olyankor apuká csak ennyit mond: rennie, víz víz és sok víz. Beválik, próbáld ki. :) de semmi cukros üditő mert az csak rosszabb! sima csapvíz esetleg ásványvíz!
rem tudtam segíteni. :)
Sziasztok!
Remélem még olvassa valaki az oldalt.Én most voltam tükrözésen és refluxot állapítottak meg.Sosem volt baj a gyomrommal,sosem gondoltam volna,hogy egyszer lesz.Ami aggaszt,hogy nekem semmilyen savas felbüfögésem vagy gyomorégésem lenne,egyszerűen fáj a gyomrom,sajnos a nap 18 órájában.Egyedül amikor alszom akkor nem.Én is kaptam tablettát a maximumot kell szedjem naponta 2x,de akkor is fáj és én is utánaolvastam,hogy idővel ez nem normálissá válik.Nagyon rossz az az érzet ami előtte sosem volt,hogy 18 órán keresztül fáj a hasad.Valamikor jobban,valamikor kevésbé.Nehéz elviselni.Néha azon vagyok,hogy én egész életemen keresztül ezt nem tudom elviselni.Még csak 38 vagyok,de borzalom egész nap.Próbálok egyenlőre teáknak utána nézni vagy valami homeopátiás dolognak,mert nekem ez kevés,hogy szedd ezt a gyógyszert,de minek ha így is,úgy is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!