Ajánlanátok valami jól bevált, természetes módszert a gyomorsav túltengés ellen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:58
1/16 anonim válasza:
Minden reggel egy kis pohár szódabikarbonát igyál meg. Nekem segített, pedig már tükrözésre akartak küldeni.
2/16 anonim válasza:
Rozmaring. Elrágcsálva elég erős, forrázva már gyorsabban lemegy.
4/16 anonim válasza:
Életmód váltás. Gondolok itt a táplálkozás teljes átalakítására: Zsíros és nehéz ételek, szénsavas és alkoholos italok, kávé kerülése. Sok nyers zöldség és gyümölcs. Étkezz könnyen és többször kevesebbet (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi). Tej nagyon jót tesz, ha sok a savad.
5/16 anonim válasza:
A Schüssler só nagyon jó. Homeopátiás gyógyszer, és apukámnak bevált. Asszem a gyomorsav túltengésre a NATRIUM PHOSPHORIKUM Schüssler-só a jó, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Szerintem ha gyógynövényes boltban vagy gyógyszertárban megkérdezed, akkor többet tudnak mondani róla. A másik, a tej, amit már írtak előttem.
6/16 anonim válasza:
Az előbbi ajánlatok kipróbálása.
De hasznos lehet egy klinikai vizsgálat.
Helicobacter pylori jelenlétének megállapítása ill. a jelenlétének kizárása. Nem fájdalmas vizsgálat.
7/16 anonim válasza:
A tükrözés nem kellemes de nagyon hasznos,én már egy éve refluxos vagyok és elötte nagyon sokat szenvedtem és el is fekélyesedett a nyelőcsövem.Irtak fel gyógyszert,aztóta mintha kicseréltek volna!Jobb mint hónapokig kisérletezni különböző kajákkal.
8/16 anonim válasza:
Engem a kispesti SZTK-ban gyógyitott Dr.Major László.Nagyon kedves és
ügyes orvos úr.A reflux alapből egy gyakori betegség.Annyi hogy nem
működik jól a gyomorszáj és túl sok lesz a gyomorsav-nedv a
nyelőcsövedben.És ez a nedv felszivárog a torkodik és marja,nagyon
kellemetlen mellékhatásokta keltve.Én a Nolpaza gyomornedv ellenálló
gyógyszert használom.Van akinél csak a torka fáj miatta,mert marja a
sav.Én nagyon rosszul voltam tőle.A fibromyargia betegséggel nem
találkoztam,de ha megtámadta a refluxát akkor gondolom az is gyomor baj
lehet.
Gyógyulást kivánok!
9/16 anonim válasza:
A legeslegjobb természetes savlekötő a NYERSBURGONYA!!!!!!!!! AZONNAL megszünteti a gyomorégést!Egyszer egy újságban olvastam ..én ezt használom ha szükséges.HATÁSOS!
10/16 anonim válasza:
A tej azért nem jó , mert sokan nem bírják megemészteni és már az magában savat termel..főleg amilyen "valódi tejet" iszunk... nem sok tehenet látott...próbáld egy napig a levegőn hagyni .. nézd meg megalszik???? hát nem!! viszont víz és valami zöldes tru...mó keletkezik belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!