Kemoterápiás kezelés megtagadása?
Egy ilyen sulyos kérdést komolyan kell venni. Véleményem szerint azok irjanak, akik valóban átélték a rákkal való problémáikat, és saját tapasztalataik vannak.
Én átéltem, köszönöm jól vagyok. Kaptam kemot, kihullott a hajam, szerencsére csak a 4-ik alkalomnál hánytam. Elment az iz érzékem, nem éreztem izeket. Célzott sugárkezelést kaptam utánna. Most is bevállalnám, nem bántam meg. Azt láttam hogy mindenki másképp reagál a kemora. Van akit egyáltalán nen visel meg,vagy csak kis mértékben. Engem ugy közepesen viselt meg, de tuléltem. Fő a gyógyulni akarás, pozitiv gondolkodás, Végig szedtem az AVEMAR-t, Flavin 7-et, sok C vitamint, stb.
Pedig kimondottan rosszinduklatu mellrákom volt. És még le sem vették. Köszönheő az Onkológiai Intézetnek. Akinek ilyen baja van, csak ide menjen, mert az utókezelések itt mind helyben vannak. Jobbulást.
Apum állapota rosszabbodott, hiába a sok drága "csodaszer". Kemózták, mellette mi is gyógygombáztunk, céklalé, agykontroll, növényi kivonatok, barackmag stb. Már csak a csodában bízhatunk.
NINCS CSODASZER!!!!!Ima van és remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!