Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek a homeopátiá...

Mi a véleményetek a homeopátiás szerekről?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 20:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hazudsz. Vagy másról beszélsz. Orvos leszel vagy gyógyszerész?
2013. febr. 20. 10:42
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem hazudok. Egyik sem, de köze van az orvosláshoz és a gyógyításhoz. És Te vizsgáztál etikából? Mert ugye elsősorban emberek vagyunk, s csak azután szakmabeliek.

Nem kívánok Veled tovább csevegni, tanulok. Szép napot!

2013. febr. 20. 11:12
 23/33 anonim ***** válasza:
Egyébként etikus az, ha nem hagyjuk a butaság és a káros hiedelmek terjedjenek.
2013. febr. 20. 11:59
 24/33 anonim válasza:

Nem minden gyógyszer csak tüneteket kezel, de nem is állok le vitatkozni, főleg ha se gyógyszerész, se orvos nem vagy, akkor nincs akkora rálátásod a farmakológiára és a többi tárgyra sem, amin a vita ment. Minden más egészségügyi dolgozó sokkal kevesebbet tanul erről, most jössz vitatkozni, hogy de... Ha nektek is normálisan tanítanák a farmakológiát és társait, eszedbe sem jutna a homeo "hatásairól" írni. Ha annyira okos lennél, akkor tudnád, hogy az immunrendszert nem lehet "erősíteni" csak stimulálni lehet, de te is biztos megtanultad immunológiából, ha azt állítod, hogy minden tárgyat tanulsz amit orvos, gyógyszerész...

És igen elmondom neked, hogy a gyógyszerész/ orvos is tanul etikát, megnyugodhatsz :)

#16-os Gyógyszerész voltam

2013. febr. 20. 14:50
 25/33 anonim ***** válasza:

Ez már a vicc kategória amit műveltek! :)

Ui.: mindkettőtöknek igazat adok,minden válaszban látok igazságot! :)

Szép napot!

2013. febr. 24. 10:12
 26/33 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy te miben látsz igazságot???
2013. febr. 24. 11:48
 27/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de hogy jössz ahhoz, hogy ilyet írj a kérdésemhez?!
2013. febr. 24. 13:09
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem haragszom, egyáltalán.

Az a helyzet, hogy az a bosszantó veletek, hogy egyáétalán nem értetek ehhez a kérdéshez, de " véleményetek" van. Ahelyet, hogy fület, farkat behúzva figyeltetek volna arra, hogy mit írt az egyik, egyébként gyógyszerész válaszoló. De nem, ti véleményezitek egy szakember írását. Amikor pedig erre valaki felhívja a figyelmeteket, még mindig nem veszitek észre magatokat, hanem felháborodtok. Kezded már érteni,barátocskám, a problémát?

2013. febr. 24. 15:20
 29/33 A kérdező kommentje:

Nem haragszom, egyáltalán.

Az a helyzet, hogy az a bosszantó veletek, hogy egyáétalán nem értetek ehhez a kérdéshez, de " véleményetek" van. Ahelyet, hogy fület, farkat behúzva figyeltetek volna arra, hogy mit írt az egyik, egyébként gyógyszerész válaszoló. De nem, ti véleményezitek egy szakember írását. Amikor pedig erre valaki felhívja a figyelmeteket, még mindig nem veszitek észre magatokat, hanem felháborodtok. Kezded már érteni,barátocskám, a problémát?

Nem tetszik a hangnemed, mellesleg tényleg nem tudom mire vélni az írásod, Neked fogalmad nincs, hogy én vagy a családom mivel foglalkozik, ill. mihez értünk. Szóval nem tudom, hogy mit "ugrasz" nekem. És ha egyáltalán nem is értenék hozzá, vagy más, aki válaszolt, nem ért hozzá, véleménye már nem is lehet?? Hát ki vagy Te, hogy ezt eldöntsd, mellesleg az én kérdésemnél?!

Ja, és szerintem nem vagyunk barátok! :)

2013. febr. 24. 19:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk:)
2013. febr. 24. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!