Mindenhol olvasok a homeopátiás szerekről, bogyókról! Hol lehet ezeket kapni? Gyógyszertárakban vagy hol? És honnét tudom, hogy nekem melyik kell, mivel nagyon sokfélét olvastam, hogy van?!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 00:23
1/5 anonim válasza:
van homeopátiás könyv, abban benne van mire mi való. És igen, gyógyszertárban beszerezhető vény nélkül persze.
2/5 anonim válasza:
Átverés az egész. Nem használnak semmit. Viszont bizonyítani sem kell a gyógyhatását. Így jól meg tudják szedni magukat az ezeket áruló vállalkozók. És még reklamálni sem tudsz.
3/5 anonim válasza:
Gyógyszertárakban és drogériákban is kapni.
Én is azt mondom,hogy átverés az egész.Én próbáltam az allergia ellen(parlagfű) szedni homeopátiás bogyócskákat.2 éven át szedtem,és még véletlenül sem lettem jobban tőle,de a pénztárcámat lapította..Így leálltam vele,és visszatértem a rendes orvosi gyógyszerekre(nem mintha az használt volna,de lényegesen olcsóbb volt)
4/5 anonim válasza:
Vannak homeopátiás orvosok, többel is próbálkoztam, de nekem még soha semmit nem segitett semmilyen homeopátiás szer. Na jó, egy esetben elmúlt tőle egy feltehetően pszichés eredetű hasfájás.
5/5 anonim válasza:
Gyógyszertárakban tudnak segíteni , hogy mit ajánlanak.
Én szeretem őket, nekem használnak. Még terhesség alatt kezdtem el szedni némelyiket. Azóta is használja a család is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!