Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kisfiam most három hónapos és...

Kisfiam most három hónapos és nagyon beteges már több antibiotikum kúrán vagyunk túl sokat köhög és folyik az orra, milyen immunerősítőt lehet ilyen pici korban vagy homeopátiás szert?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 06:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A ygerekorvos nem ajánloot semmit?
2010. nov. 19. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező! Egy 12 hetes kisbabát SEMMIKÉPEN se az internetről szedett ötletek, javaslatok alapján "gyógyszerezz" (tudom, nem kimondottan ezt keresel, de most nem jut hirtelen az eszembe jobb kifejezés), akkor sem, ha "csak" az immunrendszerét szeretnéd erősíteni. Ha a gyerekorvosotok nem ajánlott semmit, nyugodtan lépj tovább és kérd ki másik GYERMEKORVOS véleményét is, de CSAK a SZAKÉRTŐK véleményére, javaslatára támaszkodj!

40/Anyuka

2010. nov. 19. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se kisérletezz egy ilyen pici babán.Nekem is ennyi idősen sokat volt beteg,általában anyósom látogatásai után,mert ő még betegen is eljött a picihez.Több antibiotikumot szedett ennyi idősen,mint a nagy tesók.Én mindig adtam a picinek pár kávéskanál kamillateát,persze nagyon gyengét.És itass vele annyi folyadékot,amennyit tud inni,mert az oldja a letapadt váladékot is és hamarabb gyógyul.Ha a köhögése továbbra is megmarad,akkor érdemes lenne felkeresni egy allergológus szakembert.
2010. nov. 20. 21:33
 4/4 anonim válasza:
talán azt kellene kideríteni, hogy miért beteg ennyiszer. Kik látogatják? mennyit van levegőn stb a megelőzéssel sokkal tovább jutsz
2015. febr. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!