Mi a véleményetek a homeopátiás szerekről? Aki ért hozzá segítene megérteni mi is ez?
Keresek cikkeket, de eddig még egyet sem találtam amiből megérteném mi is az a homeopátia... Egyik ismerősöm írta hogy nézzek utána mert szerinte neki segített egy-két szer a szülésnél majd a felépülésnél...
Amit csak tudtok róla leírnátok?
28hkm
Na hát ilyet én is kerestem de nem találtam.
Bizony sok mindenben hatnak, de soha de soha nem hiszem el hogy ezek annyira természetesek. Söt.. Gondolj bele hogy ezek a miliméteres kis bogyókat hogyan tudják elöállítani. Bizony vegyi hatással lesz a kamillából olyan aprócska bogyó. Akkor már messze vana természetességt
mi eddig nem igazán használtuk, de most a babám fogzására bejött nekünk a homeopátia.
hirtelen ezt találtam:
és itt Csillusnál még sok ha rámész alul a homeopátia szóra akkor olvashatsz a slüsser sókról is. nozódák oltás kivezetés stb. Ő nagyon ott van benne .
2. vagyok kifejezetten szülésről meg ezt
A homeopátia a "hasonlót a hasonlóval gyógyítani" elv alapján működik.
Homeopátiás kezelés esetén a beteg azt a gyógyszert kapja homeopátiás hígításban és elkészítési módban, amely hígítatlanul az egészséges emberben a beteg panaszaihoz leginkább hasonló tüneteket vált ki.
Növényi-, állati-, és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készül.
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!