Véleményeket szeretnék a homeopátiás szerekről amelyek
segítik a szülést, használnak?
Figyelt kérdés
Használtaok már ilyet? Kinek mi a tapasztalata? Az orvosnak mi volt a véleménye ezekről a szerekről?
2009. febr. 24. 20:20
1/5 anonim válasza:
Ém a 36. héttől szedtem. Első babám 3 óra alatt szültem meg. Mondjuk szülésnél nem szedtem be, mert akkor eszembe sem jutott:-D A doki 3kor mondta, hogy még nem vagyok eléggé kitágulva, majd fél 4kor csak mondogottam, hogy márpedig jön, 4re meglett a baba. Dokim is meglepődött, szerintem segítenek. Málnalevélteát is ittam. Mondjuk a fájásaimat nem bírta mérni a gép.... Gyorsan tágultam, lehet jobban fájt, de jobb így szerintem. Annyira amúgy nem volt vészes, alig várom a következőt:-DD
2009. febr. 24. 21:49
2/5 anonim válasza:
Én is szedtem a bogyókat,s a teát is ittam.Első babámat összvissz 6 óra alatt szültem meg.A fájdalom nálam is iszonyú volt,de én is szívesenújra átélném..
2009. febr. 24. 22:45
3/5 anonim válasza:
36. héttől teát ittam és szedte a dilibogyókat. 8 napot túlhordtam 12 óra 40 perc alatt szültem meg. Szülés közben nem használtam. Piszkosul fájt, úgy rémlik...
De ha ma azt mondanák, hogy menjünk szülni és szülés után lesz még egy babám, nem kellene 2x mondani már pattnék is be a kocsiba összedobálva pár ruhákkal a táskámban...
Bármikor újra szülnék, már alig várom, hogy ismét átéljem!
nekem 4280g és 58 cm-es babám lett, természetes úton. Nagy volt a buksija, így az orvosnak kellett kicsit segítenie, de ez sem érdekel! Újra szülni szeretnék!
Egy közel 8 hós kisfiú anyukája
2009. febr. 25. 00:27
4/5 anonim válasza:
Én is ittam amálnalevél teát, szedtem három féle bogyót, tágulásra, fájdalomra, természetes oxitocint, de nekm semmit az ég világon nem segített. Majdnem két hetet ráhordtam és a végén még császár is lett, mert a méhszájam merev és zárt volt, a gyerek feje az egekben, a doki nem is próbálkozott az indítással. De a szülésznőm és a dokim is támogatták az ötletet hogy szedjem a bogyókat.
2009. febr. 25. 09:58
5/5 anonim válasza:
Nekem a szülésznőm javasolta a bogyókat és a teát is. Egész nap enyhe 15 perces fájásaim voltak, majd este 11 kor elment a magzatvizem és éjfél után pár percre megszületett a kisfiam. Nekem nem is volt annyira vészes, lehet ezektől a bogyóktól. A dokimat nem zavarta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!