Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Segít az aranykolloid, ha...

Segít az aranykolloid, ha dédimamám időskori problémáit szeretném enyhíteni vele?

Figyelt kérdés
(vagy ezüstkolloid?)
2008. máj. 16. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy ezt csodaszerként forgalmazzák, de mindenre ez sem alkalmas. Talán ha bővebben kifejtenéd milyen problémákat akarsz ezzel enyhíteni!
2008. máj. 21. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:

75 éves és ilyenkorra már elég sokminden összejön.

Magas vérnyomás,székrekedés,szájnyálkahártya tönkrement,gyomorfájdalom, puffadás,mentális leépülés.Nagyjából ennyi.Tudom,hogy meggyógyítani nem lehet,sok +évet már nem adhat neki,de ha enyhítené a fájdalmakat,már az is jó lenne.

2008. máj. 22. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Semmilyen bizonyíték nincs a hatásosságára (sem az aranynak, sem az ezüstnek). Vannak egyes aranyvegyületek, amelyek ízületi betegségben hatékonyak (de ezek nem kolloidok). Az ezüst kolloid talán vízfertőtlenítésre alkalmas lehet.
2008. máj. 25. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem nem sokat tudsz segíteni az arany kolloiddal. Diétával, vitaminok szedetésével, masszírozással hozzájárulhatsz a minőségibb életéhez a dédinek.

2008. jún. 6. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:

egy próbát szerintem megér. de az aranyat sokáig kell szedni h hatása legyen.

én javasolom a kombuchát, kefirgomba, kristálygomba. Az én nagymamám 81 éves, durva lesz amit irok, de már rengetegszer volt oylan állapotban, hazt hittük vége, mert már felülni sem tudott. DE amikor ezeket adju kneki, akkor még tud asaját lábán állni, anyukámnak is u.ez a véleménye, épp tegnap mondta. ÉN már korábban láttam h sztem ezeknek köszönhető, anyukám szkeptikus volt, de mondom tegnap magától mondta, mert már nem egyszer volt h tényleg azt hittük vége.

Ezek a szerek ráadásul olcsók is, csak vigyázni kell rájuk, gondozni kell őket. Életünket végigkisérheti ha vigyázunk rájuk. És sokban segitettek a családnak.

2009. jan. 23. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ezüstkolloidot baktériumölő szerként használták az antibiotikumok megjelenése előtt. Más hatása nincs, majd 100 éve elavult, mellékhatása viszont nagyon is lehet.

Szerintem felesleges kísérletezni vele.

2009. nov. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!