Rájöttem az örök élet titkára, most mit csináljak? (többi lent, nem kamú nem hazugság)
Az a baj, hogy az örök élet előállításához illegális dolgot kellene tennem. De 100%-os a felfedezésem.
Lényegében új sejtek jönnének létre a régiek helyet ezért az öregedés megállna...
Nem árulhatok el többet, ezért azt sem fogom elárulni hogy mi az a dolog amivel létre lehet hozni az örök életet.
Ha közzé tenném, publikálva ezt a dolgot mi történne a világban?
annyit még , hogy bizonyítékokkal nem szolgálhatok azért sem mert nem szeretném elmondani senkinek, legalábbis még nem....
12 válaszoló: Amit én találtam fel az nem ilyen!
Hogy ha valaki hason lő akkor meghalsz. Tehát csak a test szervezete lesz halhatatlan, ha baleset éri a testet akkor meghalhat. Nem úgy lesz halhatatlan, mint egy isten!
Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de állítom, hogy igazat mondok.
Nem célom a meggyőzés.
Ugyan miért kellene egy testben gondolkodni, ha agyadat online tárhelyekre szinkronizálod, amik offline klónjaidra vissszatölthetők, ha az elsődleges példánnyal történik valami?
Különben is, akkor már legyen tökéletes a test is. Egy számítógépes modellen beállítod a kívánt testfelépítést, arccsontozatot, orr, fül .. papamétereket, és utána azt mondod hogy ennek legyártását kéred, opcióként választhatod hogy elég belőle egy példány vagy több kell a világ különböző részein tárolva.
ez nagyon jó felvetés utolsó, csak az a baj hogy amit feltaláltam gyógyitja a sejteket és magát a dns adatbázist gyógyitaná meg az öregedéstől.
nem tudom úgy elmondani ahogy szeretném. De még nem jött el az a idő, hogy közzé tegyem, még sok dolgot kell elérnem, hogy közzé tudjam tenni.
A gond ott van ezzel, hogy nagyon sok pénzbe kerülne és csak korlátozott számban lenne lehetséges. Évente ezer embernél, lehetne alkalmazni a kezeléseket...
Majd még irok most mennem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!