Szürkehályog van mindkét szememen. Nem merek elmenni műtétre, inkább megvakulok. Öngyógyítás, vagy valami más lehetséges?
Az orvosoknak csőlátásuk van.
Nem akarnak hinni benne hogy máshogy is lehet gyógyítani.
Előttem szóló: Kezdődő szürkehályogot nem műtenek. Meg kell érnie ahhoz, hogy meg lehessen műteni.
Most nem azért, de szerintem nézesd meg magad elmeorvossal, mert ilyen szintű fóbia a fájdalomtól nem normális. Egy olyan műtétről van szó, ahol kevés az esélye, hogy irreverzibilis máhiba lépjen fel, pláne, hogy mindkét szemednél, viszont az életminőséged összehasonlíthatatlanul javulni fog vele. Ha alsós általános iskolás lennél megérteném ezt a viselkedést, de egy 21 éves férfitől nem bírom ésszel felfogni ezt a cirkuszt, amit rendezel. Amúgy még mindig nem mondtad mit szóltak a rokonaid ahhoz, hogy nem akarsz műtétet. Mert engem igazán érdekel, hogy mit reagáltak rá.
Legyél férfi, és vállald a műtétet! Legyél hős, ne futamodj meg a döntő csata elől!
Hihetetlenül makacs és ostoba vagy, ha ezt nem vállalod, és helyette a biztos rosszat vállalod egész életedre, mert félsz egy kis fájdalomtól.
Nem mered vállalni a műtétet.
Mered vállalni a vakságot?
Mered vállalni, hogy semmit ne tudj csinálni a megszokott tevékenységeidből?
Mered vállalni, hogy vakon teljesen magadra maradj minden támogatás nélkül?
Mered vállalni, hogy éhezz, és fagyoskodj egy üres szobában?
Mered vállalni az utcai koldulást vakon?
Ha igen, akkor nemcsak gyáva és makacs vagy, de hihetetlenül hülye és ostoba is.
De kár, hogy csak most olvastam a kérdésedet.
Rögtön írtam volna, hogy IGEN, van alternatív megoldás!
Az előttem szóló már említette Vén Pétert. Én jártam a tanfolyamára. Ez Dr Bates amerikai orvosnak a módszere. Minden szemprobléma kezelhető vele. Vedd fel vele a kapcsolatot.
Egyébként activátort is tudok szerezni, mert van Flp diszkont-kártyám, szoktam vásárolni a nagykerben. Én is használom. Mindjárt beteszek egy linket is, remélem, nem törlik, mert nem reklámnak szánom. Tehát: nem te leszel az első, aki műtét nélkül gyógyul. Hiszen 100 éves, bevált módszerről beszélünk. Akkor az orvosok mért nem alkalmazzák? Ez egy jó kérdés, igaz? De ezt nem itt és most vitatjuk meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!