Mi "pucolja" ki a tüdőmet?!
Gondoltam. :DDD
Innentől: NO COMMENT!
Éretlen vagy, azt sem tudod mit beszélsz!!!
Beszélgess el a szüleiddel is erről!
már elnézést,de a kérdező nem erkölcsi prédikációt várt.nyilván tudja ő is h.nem egészen helyes amit tesz,de ez az ő döntése.sok felnőttnek sincs akkora önkontrollja,hogy leszokjon.neki meg 17 évesen nincs.erről ennyit.
nyilván a leszokás tisztítaná legjobban a tüdejét,de itt ő most alternatív megoldásokat várt...ha nem tudtok ilyet,ne válaszoljatok..
azért drukkolok h.ha mégis elhatározod magad,sikerüljön a leszokás!
3.válasz írója voltam(sóinhalátor ajánlója)
egy nem dohányzó(szóval nem vagyok elfogult)20 éves lány...
Te kis cuki, 20 éves nem dohányzó lányka!
Én ajánlottam alternatív megoldást!
1. A szülei pénzén NE dohányozzon senki sem! Mert nem olcsó mulatság. 30/2=15*500=7500--> nem kevés, nekem erre nem.
2. Egy 17 éves mit tud az életről? Halnak ki mellőle az "egészséges" emberek... Most még ő is az, mert nagyon fiatal, de ha ezt folytatja, akkor mire eléri azt a kort, amiben a mostanában meghalt ismerősei voltak, ő sem lesz jobb helyzetben.
3. Valószínűleg nem azért cigizik, mert annyira rászokott már és annyira jól esne neki, abban a korban mindannyian a buli, a hecc kedvéért kezdtünk el dohányozni, én is, de akinek volt esze hamar abba is hagyta.
4. Egy hasonló korú fiatal miért dohányzik? Meg sem vehetné a boltban, bár sajnos ez csak írott szabály és a gyakorlatban ritkán alkalmazzák.
5. A szülő felelőssége is, hogy megértessék a gyerekükkel, hogy ez nem helyes, elsősorban nem anyagi okokból, természetesen!
Ugyan már! 17:13-as.
Nincs pénze friss levegőjű helyre utazni?
A cigi árából telne rá! És rögtön két dolgot tenne az egészségéért!
Kedves kérdező!
Én megértelek, talán jobban mint aki semmi aggodalom nélkül szinte az sugallja, hogy dohányozni nem rossz, sőőőt!
Ha belegondolsz, te épp úgy aggódsz amiatt, hogy mi lesz a tüdőddel, csak nem akarod mégsem abbahagyni, mert nem lehet, a haverok vagy xx miatt...
Gondolj csak be!
Nem rosszindulatból írom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!