Barátnőm nem normális? Vett 1 autót (2hónapja). Aztán most a fejébe vette hogy a kocsiba alszik. + már nevet is adott neki. Mindennap jár autókázni, és mindig pucolja.
:D
Várd meg, amíg csitul a nagy szerelem. Legkésőbb ősszel visszamegy a házba, mielőtt megcsípi a zúzmara.
Huhh..minap volt valamelyik csatornán pont egy ilyen műsor,ezekről az emberekről.Az egyik ember a berlini falba volt szerelmes,Amerikából költözött N.országba,csakhogy a "szerelme" mellett lehessen.Mindennap símosatja,csókolja és egy darabkájával otthon szexuális életet is és,a másik ember az autójával volt ugyanígy. Hmm..vannak bogaras emberek.
Szerintem is múlni fog ez a "szerelem",bírd még ki egy kicsit... :)))
Ez durva! Meg ilyet fiunal sem hallottam , holott azert a fiuk maniakusabbak auto teren!
Igen az alvas az ami nagyon furcsa! Hogy nevet ad az meg elmegy!
Nem tudom...azert szerintem beszeld meg vele!
Csak melletted lenne a helye az agyban es nem a kenyelmetlen autoban!
Anikor olvastam, hogy mostmar a kocsiban alszik azt hittem az a vege mert osszevesztetek es azert:)
Menj ki aludj vele.
És mit mond ha meg kérdezed, hogy szerinte ez normális?
Lehet, hogy ez volt minden vágya. Örzi nehogy ellopják.
Több tippem nincs.
Én is elnevezek minden számomra fontos dolgot. Így lett a laptopom Béla, a PCm Józsi, a telefonom Peti...
És azt is kipróbáltam, hogy milyen kocsiban aludni. Nem jött be, többször nem tettem.
Ettől én sem vagyok normális? :) Lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!