Barátnőm nem normális? Vett 1 autót (2hónapja). Aztán most a fejébe vette hogy a kocsiba alszik. + már nevet is adott neki. Mindennap jár autókázni, és mindig pucolja.
Figyelt kérdés
Engem személy szerint nagyon zavar. Most jött el az ideje hogy ezt megmondjam neki.. Mert már betelt a pohár! Köszönöm a válaszokat! 27F2011. aug. 27. 17:40
11/24 anonim válasza:
Na de, ah elolvastam az előző válaszát, mindent ki kell próbálni, lehet most Ő épp ezt teszi.:D
12/24 anonim válasza:
aludj vele te is ott egyszer!
sőt, menjetek vele kirándulni és dugjatok is benne!
Ha osztozol vele az örömében, igazán boldog lesz.
14/24 A kérdező kommentje:
Velem egy idős. isten ments hogy kocsiba aludjak régebben aludtam mert olyan részeg voltam akkor édes mindegy volt..
2011. aug. 27. 18:22
15/24 anonim válasza:
Na de miért zavar az téged, hogy egy másik ember mit csinál? Szerencsére mindenki azt csinál, amit akar. Talán a barátnőd is belebeszél abba, hogy te mit csinálj és hogyan? Ha ő ezt akarja tenni, tegye, ha a háztetőn akar aludni sátorban, azt is megteheti, ugyanis az ő dolga. Meglep, hogy 27 éves vagy, inkább 12 évestől várnék ilyen problémát! :)
16/24 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos. Most legalább érzem mit éreznek a nők, mikor ti(tisztelet a kivételnek) beleszerettek egy motorba, kocsiba. Ugye milyen sz@r?
Egyébként együtt érzek veled. Megkérdezted meddig szeretné ezt csinálni? Ha túl sokáig, mond meg keresel helyette valakit az ágyatokban! :)
17/24 anonim válasza:
Én is imádom a kocsimat, autómosás után is gyönyörködök benne, na de nevet adni, meg benne aludni? :D
18/24 anonim válasza:
Én is hasonló csónakban evezek,csaj létemre...De a párom is ilyesmi beütésű,úgyhogy mi jól elvagyunk az efféle hülyeségünkkel:)Mit mondhatnék,aludjatok hármasban!;)
19/24 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt aki az autóját Lizynek hívja. Szóval ez nem egyedi eset.
A kint alvás már túlzás mondjuk...
20/24 anonim válasza:
Az, hogy elnevezi nem gáz. Mi a rendszám alapján szoktuk az autókat. Van egy Jácintunk (JCT) és egy Lujzánk (LUJ). De a benne alvás az már sok. Kocsikázni mi is minden nap szoktunk, de azért, mert munkába/bevásárolni/szórakozni/akárhova megyünk, nem csak azért, hogy fogyasszuk a benzint. Lemosatás után mi is gyönyörködünk bennük, kb. 3 másodpercig, míg beülünk és végigszalad rajta a szemünk, és elmondjuk magunkban, hogy "igen, ez jó választás volt". De autóban aludni... Túlzás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!